W. Tomaszewskis politinėje reklamoje – senas vaizdo įrašas su R. Pakso raginimu

Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga (LLRA-KŠS) Europos Parlamento (EP) rinkimuose reklamuojasi pasitelkę vaizdo įrašą, kuriame paramą partijai išsako apkaltos būdu iš prezidento pareigų nušalintas Rolandas Paksas.

W. Tomaszewskis.<br>V.Skaraičio nuotr.
W. Tomaszewskis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2024, 9:17 AM

Tiesa, videoklipas nėra naujas. Tas pats, tik šiek tiek koreguotas vaizdo įrašas socialiniuose tinkluose sukosi ir prieš metus vykusiuose Vilniaus miesto mero rinkimuose. Pakeistas ir užkadrinis balsas. Prieš metus rodytame klipe teirautasi, už ką R.Paksas balsuos Vilniaus miesto rinkimuose. Pastarosiomis dienomis įkeltame įraše klausiama, už ką balsą atiduos renkant EP.

Tiek į vieną, tiek į kitą klausimą atsakoma rodant tą patį R. akso pasisakymą – už Waldemarą Tomaszewskį.

„Aš visada už jį balsuoju“, – teigia R.Paksas vaizdo įraše, kuriuo socialiniuose tinkluose pasidalijo LLRA-KŠS pirmininkas.

„Ji panaši, truputi pakoreguota. Turėjome susitikimą su Paksu ir jis sutiko, kad reklama būtų pakoreguota ir šiems rinkimams“, – Eltai teigė W.Tomaszewskis.

Savo ruožtu R.Paksas tikina politikoje nebedalyvaujantis tad poreikio komentuoti, ar jis tikrai kviestų už W.Tomaszewskį balsuoti ir EP rinkimuose, neturi.

„Drąsiai sakau – nuo 2019 metų nedalyvauju politikoje, o tie, kurie dalyvauja, ir turi atsakinėti“, – Eltai teigė R.Paksas.

„Aš dabar gyvenu visiškai kitokį ir žymiai man malonesnį gyvenimą“, – pridūrė buvęs politikas.

Rinkimai į EP vyks birželio 9 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.