I. Šimonytės rinkimų štabo komunikacijai vadovaus buvusi D. Grybauskaitės patarėja D. Ulbinaitė

Kandidatės į Lietuvos Respublikos Prezidentus Ingridos Šimonytės rinkimų štabo komunikacijai nuo balandžio 22 d. vadovaus buvusi Prezidentės Dalios Grybauskaitės vyriausioji patarėja Daiva Ulbinaitė.

Daiva Ulbinaitė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daiva Ulbinaitė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2024, 2:06 PM, atnaujinta Apr 17, 2024, 2:07 PM

Pastaruosius trejus metus, nuo 2021 m. šalį užklupusios neteisėtos migracijos krizės, ji talkina vidaus reikalų ministrei A. Bilotaitei.

„Prezidento rinkimuose talkinsiu Ingridai Šimonytei. Jaučiu pareiga padėti tam, kas šiuo sudėtingu laikmečiu imasi atsakomybės stiprinti šalį ir prireikus nesusvyruos. Noriu, kad valstybė būtų patikimose rankose. Tai – vertybiškai stipriausia kandidatė: protinga, sąžininga, mąsto valstybiškai, dirba tautai, o ne savo kišenei, nesikrato sunkiausių atsakomybių. I. Šimonytė išvairavo šalį iš nepaprastosios padėties, išlaikė stabilumą šalyje per kelias krizes, sustiprino gynybinį šalies pajėgumą. Po nežmoniškai sunkios kadencijos, galėtų eiti ilsėtis, bet imasi naujos atsakomybės – telktituos, kas realiai stiprina šalį. Už tai ji nusipelno pagarbos ir palaikymo“, – sako D. Ulbinaitė

Rinkiminiu laikotarpiui D. Ulbinaitė stabdo darbą vidaus reikalų ministerijoje išeidama neapmokamų atostogų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.