Lietiniai su varške buvo guldomi vienas šalia kito ir pertepami gardžiu varškės, grietinėlės ir karamelės kremu. Ant torto viršaus jo gamintojos tupdė spalvotas gėles, barstė spanguoles ir šilauoges.
Blynų tortą puošiančios geltonos, raudonos ir žalios gėlės pagamintos taip pat iš blynų.
Maistiniais dažais nuspalvinti lietiniai su saldžia varške, surišti tarsi krepšeliai, tampa nuostabia mažojo valgytojo apetitą žadinančia puošmena.
„Iki“ kulinarijos centro vadovė Aistė Rasmussen sakė, kad 900 lietinių blynų iškepti prireikė maždaug valandos.
Ceche veikia moderni blynų kepimo mašina, kuri per valandą gali iškepti beveik 1000 blynų. Per pamainą ceche pagaminama iki 6000 blynų.
Lietuviai labiausiai vertina lietinius su varške ir mėsa, todėl jų per mėnesį nuperka per 30 tūkstančių. Kitokių – su sūriu, kumpiu, špinatais ar grybais nuperkama kiek mažiau.
Pusė saldžių blynų torto keliaus į Panevėžio rajono Linkaučių vaikų globos namus. Kita skanėsto dalis atsidurs ant Panevėžyje esančios organizacijos „SOS vaikai“ stalo.