Išlaisvino Kauno vicemero protą?

2013 m. gruodžio 15 d. 14:41
Iveta Skliutaitė
Kad politikams atsivertų šviesus protas ir jie priimtų sąžiningus sprendimus, pagal kinų filosofiją reikia įkaitinti tam tikrą kūno vietą. Tokiai procedūrai ryžosi Kauno vicemeras Vasilijus Popovas.
Daugiau nuotraukų (1)
Per Kauno turizmo informacijos centre vykusį kalėdinių renginių pristatymą Rytų kultūros studijos „Wudag Tao“ meistrė Dalia Rukienė prieš keletą dienų stipriai iš pelyno žolės susuktu ir uždegtu specialiu cigaru, vadinamuoju moksu, suko ratus virš apnuogintos socialdemokrato V.Popovo nugaros.
Vikriais judesiais moteris ne tik bandė išlaisvinti vicemero vidinę energiją, bet ir pridegino akupunktūrinį proto tašką Ming Men.
Pridegindami šį ties juosmeniu esantį tašką senovės kinai atverdavo žmogaus proto galias ir išvydavo blogas mintis.
Po tokios vos minutę ar pusantros trunkančios procedūros žmogus imdavo geriau suvokti save ir aplinką, tapdavo malonus, doras, sąžiningas ir išmintingas.
„Procedūros metu jaučiau mano nugarą užliejančią malonią šilumą, vietomis net deginantį karštį. Tikriausiai tuo metu ir atsivėrė visos mano galios“, – svarstė V.Popovas po to, kai netradicinės medicinos specialistė apvalė jo sielą ir atvėrė protą.
Politikas karštu moksu buvo kaitinamas pirmąkart gyvenime. Iš pradžių procedūros jis mėgino išvengti, tačiau D.Rukienės įkalbėtas ryžosi ją išbandyti.
Prideginti šį ir kitus svarbius akupunktūrinius taškus kaunietė siūlo visiems be išimties Kauno ir visos Lietuvos politikams bei valdininkams. Netradicinės medicinos žinovė mano, jog daugeliui jų reikėtų ilgo gydymo kurso.
„Teigiamą poveikį žmogus ir jo aplinka pajunta jau po pirmo karto. Tačiau, kad išsivaduotų nuo visų neigiamų minčių, įsileistų tik gerąsias ir galėtų priimti išmintingus sprendimus, reikia ne trumpesnio nei dešimties seansų kurso. Geriausia proto tašką prideginti per mėnulio jaunatį“, – aiškino D.Rukienė.
V.Popovas tikino, jog pasitaikius progai jis neatsisakytų pakartoti procedūrą, tačiau specialiai dar devynis kartus prideginti Ming Men tašką vargu ar ryšis. Apie galimybę atverti protą socialdemokratas žadėjo papasakoti kitiems politikams.
D.Rukienė tikino, jog prideginant įvairiose kūno vietose esančius akupunktūrinius taškus senovėje buvo gydyta daugybė ligų.
„Prideginant po keliais esančius tam tikrus taškus galima susigrąžinti jaunystę. Tačiau šios procedūros politikams nerekomenduoju iki tol, kol jiems bus pridegintas proto taškas“, – sakė D.Rukienė.
KaunasRytų kultūraWudag Tao
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.