Ruklos apsimetėlės istoriją „Patriotams“ padėjo narplioti egzorcistas

2013 m. lapkričio 12 d. 15:29
lrytas.lt
Kas iš tikrųjų yra ta Ruklos gyventoja, pasiskelbusi, kad ją, lygiai taip pat, kaip ir Dembavos tragedijos auką, pagrobė, įkalino automobilio bagažinėje ir ketino sudeginti keturi vyrai? „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Patriotai“ kūrėjai demaskavo apsimetėlę, apkvailinusią policiją ir visą Lietuvą. Atsakymas, kas ji ir kokie buvo moters motyvai, jau šį, antradienio, vakarą 22 valandą „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Patriotai“.
Daugiau nuotraukų (1)
Žurnalistų desanto pasirodymas ant Ingos Vėželytės namų slenksčio jai buvo nemalonus ir netikėtas. „Eikit na!“ – į televizijos laidos „Patriotai“ kameras klyks moteris, kuriai jau šiandien keliama byla už melagingą pranešimą apie nusikaltimą.
Paslėpusi veidą po gobtuvu, I. Vėželytė spruks nuo filmavimo kamerų, įsiverš pas kaimynę ir... užsibarikaduos. Ar yra ką slėpti? Kodėl?
„Jokių komentarų!“ – prieš nosį žurnalistams užvers duris ir dar spės išrėkti I. Vėželytė. Ar keturis vaikus pagimdžiusi, bet jų neauginanti, ir iš 350 litų pašalpos gyvenanti I. Vėželytė turi dėl ko vengti pasiaiškinimo? Kas ją sieja su tais vyrais, kuriuos ji apkaltino mėginimu nužudyti?
Laidos „Patriotai“ žurnalistų gidu po Ruklos naktinį gyvenimą tapęs kunigas egzorcistas Arnoldas Valkauskas apie savo ganomuosius išrėš stulbinantį komentarą: „Juos velnias apsėdo!“ Kaip bus iš tikrųjų? Atsakymas „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Patriotai“ jau šį, antradienio, vakarą 22 valandą

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.