Visų pirma per vakarienę kiekvienas galės gauti „Oskarą“, tiesa, tik šokoladinį. Tai bus vienas desertų po „Oskarų“ įteikimo vyksiančose dūzgėse. Kaip jos atrodys, jau atskleista. Dvidešimt trečius metus už meniu atsakingas garsus virėjas W.Puckas sakė idėjų nepritrūkstantis.
„Man patinka siautėti, nemėgstu nuobodžiauti, kasmet sugalvoju naujų dalykų, o dalis būna matyti anksčiau. Bet, manau, svarbiausia per „Oskarų“ ceremoniją – jaudulys. Galite pajusti atmosferą mieste“, – kalbėjo W.Puckas.
O dūzgių atmofera neabejotinai bus džiaugsminga. Juk po ilgos įtampos ir spėlionių jau bus atsakyta, kas verti „Oskarų“, ir po kelias valandas trukusios ceremonijos bus galima nuraminti gurgiančius pilvus.
89-osios kino premijų įteikimo ceremonijos svečiai vaišinsis tartaletėmis su tunu, falafeliais iš saldžiųjų žirnelių, makaronų su sūriu užkepėlėmis, kukurūzų spragėsiais su valgomuoju auksu, krevetėmis su mangais, vieno kąsnio sumuštiniais su omarais ir kitais delikatesais. Bus ir užkandžių su ceremonijos simbolika, pavyzdžiui, „Oskaro“ statulėlės formos sumuštinių su rūkyta lašiša.
Šiuos ir kitus valgius beveik pusantro tūkstančio svečių užgers stipriaisiais gėrimais, šampanu „Piper-Heidsieck“, įvairių rūšių vynu, tarp jų – ir iš Franciso Coppolos vynuogyno.
Kino žvaigždžių vaišėms užsakyta 10 kilogramų ikrų, 250 omarų, 6500 „Oskaro“ statulėlės formos paplotėlių, 2400 butelių šampano, 10 tūkstančių gėlių salei papuošti.
Pasak W.Pucko, pagrindinis keblumas ruošiant „Oskaro“ vakarienę tas, kad kai kurie svečiai iš anksto užsiprašo jų pamėgtų valgių. Pavyzdžiui, jis gerai pamena, kaip Barbra Streisand, sutikusi jį viešbučio „Bel-Air“ koridoriuje, pakalusė: „Ar šį kartą jūs iškepsite savo firminį vištienos pyragą? Jis – mano mėgstamiausias!“