„Samsung“ ir „Google“ praneša kuriančios bendrą išmaniųjų laikrodžių operacinę sistemą

Išmanieji laikrodžiai tampa vis populiaresniu aksesuaru. Pradėję juos naudoti, žmonės pastebi, kad jie praverčia kasdienybėje. Dabar naudojantis išmaniuoju laikrodžiu galima skambinti, atsakyti į skambučius bei skaityti žinutes. Visgi, tai tik maža dalis iš daugybės jų naudingų funkcijų. Šių dienų išmanieji laikrodžiai daro daug daugiau – pavyzdžiui, seka įvairius sveikatos rodiklius. Naujausi rinkos tyrimų duomenys rodo, kad būtent ant riešo dėvimi įrenginiai per pandemiją tapo ypač populiarūs.

 „Samsung“ nusprendė suvienyti jėgas su „Google“ ir vartotojams pristatys naują, išmaniesiems laikrodžiams skirtą operacinę sistemą“, – skelbiama gamintojų pranešime spaudai.<br> „Samsung“ nuotr.
 „Samsung“ nusprendė suvienyti jėgas su „Google“ ir vartotojams pristatys naują, išmaniesiems laikrodžiams skirtą operacinę sistemą“, – skelbiama gamintojų pranešime spaudai.<br> „Samsung“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-26 14:45

Samsung“ nusprendė suvienyti jėgas su „Google“ ir vartotojams pristatys naują, išmaniesiems laikrodžiams skirtą operacinę sistemą“, – skelbiama gamintojų pranešime spaudai.

Pranešime spaudai teigiama, kad su nauja operacine sistema vartotojai galės mėgautis ne tik pamėgtomis laikrodžių funkcijomis, tačiau ir našesniu veikimu, patobulintais jutikliais ir technologijomis, kurios padės užtikrinti ilgesnį baterijos veikimą.

Teigama, kad naujojoje operacinėje sistemoje didžiulis dėmesys bus sutelktas sveikatos rodiklių sekimo funkcijos tobulinimui ir plėtrai.

Žadama, kad nauja bendra operacinė sistema bus itin atvira bendradarbiavimui, programų kūrėjai ir partneriai galės teikti savo programų pasiūlymus.

„Tikimasi, kad naujoji operacinė sistema suaktyvins „Galaxy Watch Studio“ veiklą ir dar daugiau trečiųjų šalių kūrėjų išnaudos jos galimybes. Kurdama naują išmaniųjų laikrodžių operacinę sistemą, „Samsung“ laikosi pažadų ir įsipareigojimų jau esamiems „Galaxy“ vartotojams, kurie tęs naudojimąsi dabartine „Tizen“ operacine sistema. Jiems ir toliau bus teikiamas mažiausiai trejus metus trunkantis programinės įrangos palaikymas nuo produkto išleidimo datos“, – rašoma pranešime spaudai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.