Naujasis, raudonos spalvos „iPhone 7“ – ir Lietuvoje

Kompanijos „Tele2“, „Telia“ ir „Bitė Lietuva“ penktadienį pradeda išankstinę registraciją norintiems įsigyti išskirtinės, raudonos spalvos „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ telefonus.

Naujasis telefonas yra visiškai raudonas, išskyrus „Apple“ logotipą, kuris lieka klasikinės metalo spalvos.
Naujasis telefonas yra visiškai raudonas, išskyrus „Apple“ logotipą, kuris lieka klasikinės metalo spalvos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2017, 1:55 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 7:31 AM

„Džiaugiamės galėdami savo klientams pasiūlyti išskirtinės kokybės ir dizaino gaminius – neabejojame, kad nauja „iPhone“ spalva atras kelią į gerbėjų širdis“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Ryškiaspalvis „Apple“ kompanijos produktas, kaip ir kiti prekės ženklo linijos RED gaminiai, skirtas prisidėti prie pasaulinės kovos su AIDS paramos. Jis padės garsinti roko žvaigždės Bono įsteigtą organizaciją RED, visame pasaulyje kovojančią su AIDS ir jau padėjusią daugiau nei 90-čiai mln. žmonių.

Be to, šiai organizacijai bus skirta dalis pinigų, gautų už RED linijos odinius ir silikoninius „iPhone“ telefonų dėklus, išmaniuosius laikrodžius, „Beats“ ausines ir kolonėles, „iPod“ grotuvus bei „iPad“ silikoninius dėklus.

„iPhone“ 7 išmanieji telefonai jau ir taip yra išskirtiniai, o naujoji ryškiai raudona spalva tik dar labiau tą pabrėš, nes šių telefonų partija bus itin ribota visame pasaulyje. Be to, įsigiję šios spalvos įrenginius klientai prisidės ir prie kilnaus tikslo – paramos pasaulinei kovai su AIDS“, – sakė Norbertas Žioba, „Telia“ privačių klientų padalinio vadovas.

Naujasis telefonas yra visiškai raudonas, išskyrus „Apple“ logotipą, kuris lieka klasikinės metalo spalvos. Naujoji spalva siūloma su „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“, 128 GB ir 256 GB modeliais. Jie taip pat gaminami ir įprastų klasikinių spalvų.

Jų kainos nesiskirs nuo įprastų „iPhone“ modelių – „iPhone 7“ su 128 GB atmintimi iš „Telia“ kainuos 889 eurų, o 256 gigabaitų variantas – 999 eurų. „iPhone 7 Plus“ atitinkamai kainuos 1129 ir 1139 eurus.

Rudenį vartotojams visame pasaulyje pristatyti „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ modeliai yra atsparūs vandeniui ir dulkėms, jų kameroje esantis jutiklis veikia net 60 proc. greičiau ir sunaudoja beveik trečdaliu mažiau telefono energijos. Taip pat „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ nebeturi įprastos ausinių jungties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.