Lrytas.lt grąžina komentarų funkciją: galės komentuoti tik registruoti vartotojai (3)

Prieš dvejus metus naujienų portalas lrytas.lt, prasidėjus karui Ukrainoje, buvo išjungęs komentarų funkciją. Per tą laiką įvyko daug pokyčių redakcijoje, portale startavo registracijos forma, todėl buvo nuspręsta grąžinti galimybę registruotiems vartotojams pasisakyti po visais tekstais komentaruose.

Lrytas.lt.<br>V.Skaraičio nuotr.
Lrytas.lt.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2024, 12:42 PM, atnaujinta Jul 22, 2024, 12:43 PM

„Priėmėme sprendimą grąžinti komentarų funkciją, kad žmonės, kuriems norisi pasisakyti ir padiskutuoti portale, galėtų tai padaryti. Tiesa, su vienu apribojimu – norint komentuoti, reikia užsiregistruoti portale ir būti prisijungusiu vartotoju. Taip siekiame suvaldyti nepagarbių komentarų ar dezinformacijos srautą.

Komentarus kasdien tikriname ir prižiūrime, ar laikomasi mūsų portalo politikos“, – sako lrytas.lt direktorius ir vyr. redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Šiuo metu galima komentuoti tiek kompiuterio ekrane, tiek mobilioje versijoje, tiek programėlėje.

Portale lrytas.lt per mėnesį apsilanko 1 172 664 interneto vartotojų, remiantis tyrimų bendrovės „Gemius“ birželio mėnesio duomenimis. Šie vartotojai sugenruoja 107 537 629 puslapių peržiūras.

2022 m. gruodį Estijos žiniasklaidos bendrovė „Ekspress Grupp“ iš bendrovės „Lietuvos rytas“ įsigijo naujienų portalą lrytas.lt. „Ekspress Grupp“ yra pirmaujanti žiniasklaidos grupė Baltijos šalyse, jos pagrindinė veikla apima interneto žiniasklaidos turinio kūrimą, taip pat laikraščių, žurnalų ir knygų leidybą. Be to, grupė valdo elektroninių bilietų pardavimo platformą bei bilietų kasas ir teikia lauko ekranų paslaugas Estijoje ir Latvijoje.

Savo veiklą „Ekspress Grupp“ pradėjo 1989 metais, joje dirba beveik 1,1 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje „Ekspress Grupp“ valdo portalą „Delfi“, kuriam priklauso 100 proc. naujienų agentūros ELTA akcijų, taip pat internetinės rinkodaros paslaugų teikėją „Digital Matter“.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.