Lietuvos kariuomenės sandėlius papildys kariams skirti drabužių komplektai

2024 m. liepos 16 d. 12:00
Krašto apsaugos ministerija
Gynybos resursų agentūra prie Krašto apsaugos ministerijos pasirašė sutartį su Lietuvos gamintoju UAB „Omniteksas“ dėl pirmo, antro ir trečio sluoksnio šiltų apatinių drabužių, skirtų lauko uniformai, įsigijimo.
Daugiau nuotraukų (1)
Sutarties vertė – apie 22,5 mln. eurų. Sutartis galioja trejus metus. Pagal šią sutartį ketinama įsigyti apatinių drabužių, šiltų apatinių drabužių, skirtų šaltam orui, ir marškinaičių ilgomis rankovėmis, skirtų ypač šaltam orui.
Šiemet taip pat pasirašytos sutartys su dar keliais Lietuvos gamintojais. Su UAB „Bonitana“ pasirašyta trejus metus galiojanti sutartis dėl taktinio lauko uniformos kostiumo siuvimo paslaugų. Šios sutarties vertė – apie 11,3 mln. eurų. Su UAB „Omniteksas“ pasirašyta sutartis dėl sportinių kostiumų ir kepuraičių įsigijimo. Sutarties vertė – apie 2,8 mln. eurų. Šiltus švarkus (IV sluoksnis) Lietuvos kariuomenei siūs UAB „Tuma“. Sutarties vertė – apie 4,9 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.