Štai ką reiškia vakarietiškas šarvas: į „Bradley“ pataikė rusų dronas, įgula smūgio nė nepajuto Įamžino vaizdo įraše

Ukrainos sausumos pajėgų 47-osios atskirosios mechanizuotosios brigados pėstininkų kovos mašina „M2 Bradley“ atlaikė tiesioginį FPV drono smūgį, praneša „Militarny“, remdamiesi brigados spaudos tarnyba.

 Vaizdo įraše matyti, kaip „Bradley“ kovoja su okupantų pėstininkais, o grįžtant atgal į jį pataiko FPV dronas. Nepaisant smūgio, įgula smūgio nepajuto.<br> Stopkadras
 Vaizdo įraše matyti, kaip „Bradley“ kovoja su okupantų pėstininkais, o grįžtant atgal į jį pataiko FPV dronas. Nepaisant smūgio, įgula smūgio nepajuto.<br> Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-06-26 10:30, atnaujinta 2024-06-26 10:50

Vaizdo įraše matyti, kaip „Bradley“ kovoja su okupantų pėstininkais, o grįžtant atgal į jį pataiko FPV dronas. Nepaisant smūgio, įgula nieko nepajuto – ir tęsė misiją, patvirtinta brigados pranešime.

FPV dronas pataikė į priekinę „Bradley“ dalį, tačiau transporto priemonė išliko veikianti. Filmuotoje medžiagoje taip pat matyti, kad „Bradley“ įrengta „Bradley Reactive Armor Tiles“ (BRAT) sistema, didinanti jo gynybines galimybes.

Be to, vaizdo įraše pabrėžiamas „Bradley“ veiksmingumas prieš rusų okupantus, naudojant 25 mm automatinę patranką M242 „Bushmaster“, rašo „Defence Blog“.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.