Pasiūlė žmonėms vaistinėse nemokamai atlikti inovatyvų vitaminų tyrimą

Technologijų kompanija „Samsung“ aktyviai prisideda prie sveikatingumo iniciatyvų. Bendradarbiaudama su „Eurovaistine“, bendrovė pasiūlė savo technologijas inovatyviai vaistinių tinklo paslaugai: vaistinių filialuose su naujomis planšetėmis galima nemokamai atlikti vitaminų ir mineralų tyrimą. Pasak „Samsung Electronics Baltics“ mobiliųjų įrenginių verslui vadovo Vaido Bielinio, tokiu būdu žmonėms suteikiama galimybė labai patogiai stebėti savo sveikatos būklę.

Vaistinių filialuose su naujomis planšetėmis galima nemokamai atlikti vitaminų ir mineralų tyrimą.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Vaistinių filialuose su naujomis planšetėmis galima nemokamai atlikti vitaminų ir mineralų tyrimą.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2023, 2:29 PM, atnaujinta Aug 21, 2023, 5:58 PM

„Bendradarbiavimas su didžiausiu vaistinių tinklų Lietuvoje deda mažą, bet reikšmingą žingsnį, gerinant sveikatos priežiūros paslaugas ir prieinamumą mūsų šalyje. Tai dar vienas įrodymas, kad technologijų ir sveikatos sektoriai gali dirbti išvien“, – teigia V.Bielinis.

Tyrimai – kasmet populiarėjanti paslauga vaistinėse

„Sveikatingumo inovacijos nuolat intensyvėjančioje kasdienybėje – vis svarbesnės mūsų gerai savijautai palaikyti“, – įsitikinusi grožio vaistinių vadovė Aušra Vareikienė. Jos teigimu, būtent dėl to, pasitelkus išmaniuosius įrenginius, vaistinėse dar 2019 metais buvo pradėtos teikti nemokamų tyrimų paslaugos, kurios kasmet sulaukia vis daugiau susidomėjimo.

„Skaičiuojame, kad per kelerius metus susidomėjimas tokiais tyrimais vaistinėse išaugo daugiau nei dvigubai ir vien per pirmąjį šių metų pusmetį atlikome beveik 5 tūkst. tyrimų. Didžiosiose mūsų vaistinėse nemokamai galima išsitirti savo plaukų būklę, atlikti veido odos tyrimą, sužinoti savo venų amžių. Vis dėlto, pats populiariausias yra vitaminų ir mikroelementų tyrimas. Net 58,8 proc. tyrimus atlikusių vaistinės pacientų rinkosi būtent šį tyrimą“, – pasakoja A.Vareikienė.

Visi tyrimai atliekami specialiais įrenginiais, o rezultatus pacientas gali matyti iškart „Galaxy Tab S6 Lite“ planšetėje, kurių vaistinių tinklas iš technologijų gigantės šiemet įsigijo per 300 vnt. Tokiu būdu vaistinė ne tik atnaujino planšetes, bet ir padidino jų kiekį ir taip dar labiau išplėtė tyrimus teikiančių vaistinių skaičių.

„Vitaminų ir mikroelementų tyrimo metu, vaistinės konsultantas specialiu įrenginiu ir jo skleidžiamais elektromagnetiniais impulsais išmatuoja kiek organizme yra biotino, vitamino C, magnio, cinko, seleno, vitamino E, folio rūgšties bei B grupės vitaminų. Rezultatai iš karto matomi išmanioje planšetėje – jie atvaizduojami itin paprastai“, – tyrimo eigą pasakoja A.Vareikienė.

„Sujungus išmaniąsias inovacijas ir sveikatos industrijos išteklius, klientai gali tikėtis geresnės prieigos prie individualizuoto sveikatos stebėjimo ir sklandaus bendravimo su sveikatos priežiūros specialistais. Tokie bendradarbiavimai parodo mūsų įsipareigojimą panaudoti technologijas taip, kad šios lengvintų sveikatos priežiūros paslaugų prieinamumą visuomenei“, – sako minėtos technologijų kompanijos atstovybės svarbiausių verslo klientų vadybininkas Lietuvoje Edvinas Šimkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.