Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kviečia švęsti Nacionalinę 69 dieną: išlaisvinkite savo fantazijas

Kaitri vasara įsibėgėja. O tam, kad karšta būtų ne tik lauke, bet ir lovoje, birželio devintąją (06.09) Fantazijos.lt kviečia pirmą kartą Lietuvos istorijoje švęsti nacionalinę 69 dieną ir į savo monotonišką kasdienybę įnešti aitriųjų pipiriukų. Nors vieniems šis skaičius primena simbolį, vaizduojantį Vėžio ženklą ar mėgstamos lietuviškos pop grupės pavadinimą, kitiems – tai oralinio malonumo viršūnė. Tačiau kodėl ji taip vadinama? Mėgstantiems meilės žaidimus, verta pasižvalgyti po vienos iš labiausiai jaudinančių pozų istoriją, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Birželio devintąją (06.09) Fantazijos.lt kviečia pirmą kartą Lietuvos istorijoje švęsti nacionalinę 69 dieną ir į savo monotonišką kasdienybę įnešti aitriųjų pipiriukų.
Birželio devintąją (06.09) Fantazijos.lt kviečia pirmą kartą Lietuvos istorijoje švęsti nacionalinę 69 dieną ir į savo monotonišką kasdienybę įnešti aitriųjų pipiriukų.
Birželio devintąją (06.09) Fantazijos.lt kviečia pirmą kartą Lietuvos istorijoje švęsti nacionalinę 69 dieną ir į savo monotonišką kasdienybę įnešti aitriųjų pipiriukų.
Birželio devintąją (06.09) Fantazijos.lt kviečia pirmą kartą Lietuvos istorijoje švęsti nacionalinę 69 dieną ir į savo monotonišką kasdienybę įnešti aitriųjų pipiriukų.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 9, 2024, 9:00 AM

69 – seksualinės revoliucijos metai

„Vienas plius vienas yra 69 – du žmonės, susipynę vienas su kitu, ypač su savo lytimi“, – taip vieną maloniausių mylėjimosi pozų apibūdino Prancūzijos rašytojas, siurrealistas Raymond'as Queneau. Ir ne veltui, šią pozą praktikuojantys įsimylėjėliai, tarsi erotikos dievai, gilinasi į intymiausias vienas kito kūno vietas.

Nors tiksliai nežinoma, kada Vakaruose pradėta praktikuoti šią malonumą teikiančią pozą, tačiau dar 1848 m. Achille'io Deveria litografijoje pateikiamas pirmasis šio mėgėjiško malonumo, kurio kalba dar nedrįso įvardyti, įrodymas. Čia pavaizduota pora, praktikuojanti 69 pozą, kai ši dar net neturėjo pavadinimo.

Kiek vėliau, atėjus 1969-iesiems, prancūzų dainininkas Serge’as Gainsbourg’as kartu su Jane Birkin dainavo: „69-ieji: erotiniai metai!“ Nuo tos akimirkos šios sekso pozos pavadinimas pradedamas vartoti visame pasaulyje, tapdamas karšta klasika, kuri sulygina du partnerius: abu duoda ir gauna, o tai, kas yra žemiau, vėliau gali būti aukščiau. Taip pat ši poza ypatinga tuo, kad yra tinkama visiems, nepriklausomai nuo lyties.

Be to, ji siejama su seksualine revoliucija ir moterų išsilaisvinimu, nes nėra kitos tokios pozos, kuri reikštų didesnę partnerių lygybę lovoje. Užsiimdami seksu žmonės besąlygiškai priima vienas kitą, o 69 atveju ši prielaida yra dar galingesnė. Be to, kai moteris yra viršuje, visa kontrolė pereina į jos pusę. Ji gali kontroliuoti oralinio kontakto ritmą, greitį, kampą ir net gylį.

Meilės menas Rytuose

Nors viduramžiais daugumoje Europos šalių 69 praktika buvo neįsivaizduojama, Rytuose ši pikantiška poza praktikuojama jau daugiau nei 2000 metų ir net turi ypatingą pavadinimą. Indijoje, Chadžuraho mieste, Laksmanos šventykloje galima rasti aistringų skulptūrų, kurias žymiojoje Kamasutroje vadina „kalila“, arba kitaip – „varnos poza“. Tikėtina, kad dėl šių paukščių įpročio susipinti galvomis.

Tame pačiame mylėjimosi vadovėlyje 69 poza vaizduojama trimis būdais. Tradicinis, kai moteris guli lovoje ant nugaros, o vyras – ant jos, pasisukęs taip, kad būtų išsitiesęs ant partnerės galvos, o jo lytiniai organai virš jos veido. Drąsesni ir fizine ištverme pasižymintys partneriai gali rinktis kitą padėtį, kai vyras stovi, o moteris, sunėrusi kojas aplink jo kaklą, atsiremia galva į jo lytinį organą, taip patirdama malonumą. Galiausiai, prancūziškas variantas, dar kitaip vadinamas „tinginių 69“, kai abu partneriai guli ant šono, vienas priešais kito lytinius organus ir kartu alpsta iš aistros.

Seksperimentas lovoje

Nors šios, abipusį malonumą suteikiančios pozos teorija atrodo ganėtinai paprasta, įgyvendinti ją praktiškai kartais būna sunkiau, nei surinkti baldus. Čia svarbu nesileisti užvaldomiems nekantrumo ir prisiminti, jog kiekviena pora tiek fizine, tiek emocine prasme – skirtinga.

Tam, kad oralinio sekso patirtis būtų kuo turtingesnė, turi įsijungti ir pojūčiai – skonis bei kvapas, taip sužadinant dar didesnį troškimą. Tad jei numatote, jog suplanuota vakarienė baigsis desertu, nepamirškite skirti laiko ne tik erotinėms fantazijoms, bet ir savo intymiai higienai. Kruopščiai nusiprauskite po dušu, ypač tas dalis, kurias ketinate pateikti savo kompaniono gomuriui. Be to, kad gurmaniškas patiekalas būtų dar gardesnis, galite tam pradėti ruoštis iš anksto ir į savo mitybą įtraukti citrusinius vaisius bei ananasus, kurie pagerins lytinių organų kvapą bei skonį.

69 poza suteikia visišką prieigą prie vienas kito intymiausių vietų, tačiau svarbu, kad abu mėgautumėmės šia patirtimi, o norint peržengti klasikines ribas, būtina gauti partnerio leidimą. Kita vertus, tai, kas patinka jums, nebūtinai turi patikti jūsų partneriui, ir tai yra gerai.

Pirmą kartą Lietuvoje karštai, aistringai ir žaismingai švęsti Nacionalinę 69 dieną bei išlaisvinti savo fantazijas kviečia suaugusiems skirtų prekių tinklas Fantazijos.lt.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.