Būna ir taip: moteris orgazmą gali netikėtai patirti autobuse ar prie pietų stalo

Dalis moterų retai patiria orgazmą, o kitos dažnai jį tiktai suvaidina. Užtat britę Amy Mathews (23 m.) orgazmai baigia iškankinti – į palaimos viršūnę ji užkopia ir pačiais netinkamiausiais momentais, o vieno lytinio akto metu esą patyrė net 18 orgazmų iš eilės.

  Ši moteris kartais vyrus net išgąsdina.<br>  123rf asociatyvi nuotr.
  Ši moteris kartais vyrus net išgąsdina.<br>  123rf asociatyvi nuotr.
 Ši moteris kartais vyrus net išgąsdina.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Ši moteris kartais vyrus net išgąsdina.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 6, 2021, 8:01 PM, atnaujinta May 6, 2021, 8:02 PM

Didžiosios Britanijos pietuose, Oksfordo mieste, gyvenanti šokių mokytoja orgazmą netikėtai gali patirti viešajame transporte, universitete ar pietaudama su tėvais. Kad ir kaip keistai ji dėl to jaučiasi ir patenka į nemalonias situacijas, tikina tapusi priklausoma nuo orgazmų.

„Mylėdamasi galiu patirti keletą orgazmų iš eilės. Jei esu viena, pavyzdžiui, keliauju traukiniu ir susižaviu kokiu nors vyruku, sėdinčiu priešais mane, galiu pradėti kilti į palaimos viršūnę.

Jei esu su kuo nors lovoje, galiu net netekti sąmonės nuo orgazmų intensyvumo“, – atviravo A.Mathews.

Jai kartais būna nejauku prieš partnerį dėl to, kad jis patiria tik vieną orgazmą, o jai jie pasikartoja keletą kartų. Vis dėlto po stiprių malonumo bangų moteriai tenka pakentėti – jai skauda pilvo sritį.

Beje, Amy gimė turėdama Ehlerso-Danloso sindromą. Tai genetinė neurologinė jungiamojo audinio liga, paveikianti sąnarius, odą ir kraujagysles. Šį sindromą turinčių žmonių oda būna ypač elastinga, lengvai išnyra sąnariai, nuo menkiausių smūgių atsiranda mėlynių.

Pirmasis vaikinas Amy gyvenime atsirado, kai jai buvo 15 metų. Jie susitikinėjo trejus metus. Su juo mergina patyrė pirmąjį lytinį aktą, tai Amy nebuvo didelis įvykis.

Britės seksualinis gyvenimas ėmė skleistis, kai jai suėjo 18-a. Septynis mėnesius ji susitikinėjo su vaikinu, su kuriuo sekso metu patirdavo mažiausiai penkis orgazmus.

Kai jie išsiskyrė, Amy pastebėjo, kad ji gali patirti orgazmą bet kur ir bet kada be fizinės stimuliacijos. Tai merginą išvaduodavo nuo nuolatinių skausmų, kuriuos kėlė Ehlerso-Danloso sindromas.

„Aš gėriau vaistus, tačiau nuo jų jausdavausi pavargusi. O jei pasimylėdavau ar pasimasturbuodavau, po orgazmo vėl būdavau energinga. Šiuo metu nebegeriu jokių vaistų, mieliau renkuosi seksą“, – šyptelėjo A.Mathews.

Bręstant britę toliau kankino sveikatos problemos. Jai buvo diagnozuotas dar ir policistinių kiaušidžių sindromas, tuo pat metu šokių mokytojai pasakė, kad ji esanti per stora.

„Tuo metu mano gyvenime buvo daug dramos, dėl to ėmė kankinti nerimas, kartojosi panikos atakos. Jas įveikti labiausiai padėdavo orgazmas. Prie to palaimos jausmo taip įpratau, kad ėmiau reguliariai naudotis orgazmais tarsi terapija“, – kalbėjo A.Mathews.

Kartą prasidėjus panikos atakai ji išlėkė iš auditorijos, atsisėdo ant žemės ir patyrė orgazmą. Amy tikino neišleidusi nė garselio ir net neišraudo, bet galėjo tik įsivaizduoti, ką apie ją pagalvojo kiti studentai. Vis dėlto jai tai nebuvo svarbu, nes tada pasijuto geriau. Taip ir turėjo būti, nes orgazmo metu išsiskiria hormonas oksitocinas, kuris padeda atsipalaiduoti.

Norėdama savo gyvenimui suteikti harmonijos Amy išbandė priklausomybės nuo sekso terapiją, mat siekis patirti orgazmų virto dažna partnerių kaita.

Nors tikslaus skaičiaus vyrų, su kuriais yra pasimylėjusi, Amy įvardyti negalėtų, triženklis skaičius jau tikrai peržengtas.

Vidutiniškai A.Mathews vieno lytinio akto metu patiria 9 orgazmus, o jos rekordas, kaip pati tikina, – 18 orgazmų. Kad ir kaip būtų, geriausią seksą ji prisimena patyrusi būdama 21 metų su savo trečiuoju vaikinu.

„Neapsakomą malonumą jaučiau visame kūne. Pamenu, net kvėpuoti buvo sunku ir atrodė, kad tai niekada nesibaigs. Tarsi atrakcionai. Tačiau dar po kelių akimirkų nebegalėjau ištverti. Tą rekordą pasiekiau būtent su juo“, – neįprasta patirtimi dalijosi A.Mathews.

Būdama darbe Amy gali kontroliuoti savo troškimą patirti orgazmą, tačiau kai tik grįžta namo, tai būna pirmas dalykas, ko ji imasi. O kartais orgazmas užklumpa tokiomis akimirkomis, kai to visai nesinori. Pavyzdžiui, pietaujant su tėvais.

„Būna labai nesmagu, kai tai atsitinka šeimos apsuptyje. Mama tai žino ir palaiko. Dėl to man pasisekė. O tėtis nė nenutuokia“, – apie tai, kaip tai priima artimieji, kalbėjo jauna moteris.

Šiandien Amy mėgaujasi vienišės gyvenimu ir gali be įsipareigojimų susitikinėti su vyrais vien dėl seksualinių nuotykių. Tačiau ji jaudinasi, kad vyrai jaučia spaudimą norėdami pasirodyti.

„Esu turėjusi tik tris rimtus širdies draugus. Su tuo, su kuriuo seksas buvo pribloškiantis, išsiskyrėme prieš dvejus metus. Nuo tada mylimojo susirasti nemėginau, nes nenorėjau. Turiu didelį poreikį užsiimti seksu ir mieliau susitikinėju su skirtingais vyrais. Dažniausiai susitinku po du tris kartus su tuo pačiu, ir viskas“, – savo požiūrį atskleidė britė.

Vis dėlto būna ir tokių situacijų, kai Amy mylėdamasi nepatiria orgazmo. Jei vyrai žino apie jos gebėjimą pasiekti palaimos viršūnę daug kartų iš eilės, jie pasijunta padarę kažką ne taip.

Ilgiausias Amy laikotarpis be orgazmo – kelios dienos. Bet panorėjusi ji gali nesunkiai prisišaukti tą malonumą net be kontakto. Ją toks gebėjimas vis dar stebina. Amy mėgino ieškoti internete, kas jai gali būti, gal tai kokia nors reta liga?

Britė sužinojo, kad yra tokia reta būklė – nuolatinis lytinis susijaudinimas, tačiau nemano, jog ši diagnozė jai tinka.

„Aš turiu tik padidėjusį sekso troškimą. Galbūt įtakos tam turi didesnis testosterono kiekis organizme. Iš pradžių apie tai buvo sunku su kuo nors kalbėti, ypač su vyrais. Jie dažnai išsigąsta“, – tikino A.Mathews.

Karantino metu Amy gyvenime sekso kur kas mažiau nei anksčiau. Ilgiausiai be lytinių santykių jauna moteris ištvėrė šešias savaites. Britė prisipažino kelis kartus sulaužiusi karantino taisyklę ir susitikusi su draugu pasimylėti.

Parengė Darija JANKAUSKAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.