Lrytas kviečia tarti „Ačiū senjorams“

2024 m. spalio 1 d. 12:38
Lrytas.lt
Senatvė gali būti linksma ir šviesi. Šiandien senjorai yra veiklūs, smalsūs, turintys ką papasakoti ir kuo pasidalinti bei kviečiantys nebijoti senatvės. Naujienų portalas Lrytas kviečia pastebėti ir ištarti ačiū senjorams, griaunantiems stereotipus!
Daugiau nuotraukų (1)
Turite kaimynę, kuri jumis rūpinasi lyg tikra šeimos narė ir yra bendruomenės šviesulys? Dirbate su senjoru, kuris savo įžvalgomis išgelbėjo ne vienoje situacijoje? Pažįstate senjorus, kurie įkvepia ir stebina savo aktyvumu? Užregistruok!
Pastebėkime, pasidžiaukime ir įteikime dovanų. Lai gražūs žodžiai virsta šypsena senjoro veide.
Registruoti senjorus galima spalio 1–15 dienomis specialiame puslapyje „Ačiū senjorams“. Savo simpatiją galima atiduoti balsuojant nuo spalio 16 iki spalio 31 dienos 23.59 val. Daugiausiai simpatijų sulaukę senjorai bus paskelbti lapkričio 1 dieną, vėliau su jais bus publikuojami interviu portale.
Daugiausiai simpatijų sulaukę senjorai bus paskelbti lapkričio 1 dieną, vėliau su jais bus publikuojami interviu portale Lrytas.
Projekto partneriai – virtuali mokymų ir bendravimo erdvė vyresniems žmonėms, norintiems tobulėti ir prasmingai leisti laiką, „Senjorų pasaulis“ (SP) ir virtualus „Senjorų pasaulio“ klubas“. Lapkričio 1 dieną bus skelbiami trys nugalėtojai, kuriems atiteks „Senjorų pasaulio“ klubo 3 mėn. klubo narystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.