Į ką atkreipėte dėmesį? Sužinosite, kas į jūsų gyvenimą traukia problemas

Kartais nė nepastebime, kad problemų nuolat prisidarome patys, o dėl to kalta viena ir ta pati mūsų charakterio savybė. Šis testas padės išsiaiškinti, kokia būtent savybė jums nuolat pakiša koją. Gal net kils noras susiimti ir šį tą savyje pakeisti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2021, 12:01 PM

Įsižiūrėkite į paveikslėlį ir pasirinkite, kas labiausiai prikaustė jūsų dėmesį.

Dabar sužinokite, ką reiškia jūsų pasirinkimas.

Akis

Nepatiklumas.

Jūs beveik visada ignoruojate aplinkinių patarimus ir rekomendacijas. Jūsų nuomonė jums atrodo pati geriausia. Tikite tik tuo, ką patys matėte ar išgyvenote.

Visgi ne visuomet viskas yra taip, kaip jums atrodo, o ir jūsų kategoriškumas aplinkiniams gali užkliūti.

Ranka

Pasitikėjimas savimi.

Panašu, kad jūs linkęs būti lyderiu. Norite viską daryti savarankiškai ir dar įtakoti aplinkinių veiksmus. Tačiau dėl šių savybių nuolat jaučiate įtampą, gresia ir nesutarimai su kolegomis.

Vertėtų įsisąmoninti, kad komandiniame darbe geriau nesikišti į kitų veiklą, o tada, kai darbo labai daug, kažką galima deleguoti aplinkiniams.

Gėlės

Naivumas.

Jūs esate optimistas, kuris sąmoningai ar nesąmoningai linkęs koncentruotis į gerąją reikalų ar santykių pusę. Turbūt mėgstate į pasaulį žvelgti pro rožinius akinius.

Tačiau šitaip kartais pražiopsote realias problemas, o dėl to jos linkusios daugintis.

Skėtis

Atsargumas.

Jūs žmogus, kuriam rūpi stabilumas ir būna sunku išeiti iš komforto zonos. Taigi sąmoningai ir net pasąmoningai jūs vengiate bet kokios rizikos. Dažnai gyvenime praleidžiate palankias progas tiesiog todėl, kad bijote kažko imtis.

Taip pat nedrįstate imtis veiklos, kad išspręstumėte atsiradusius problemas, o dėl to jos įsisenėja ir tampa dar sunkiau išsprendžiamos.

Drugeliai

Patiklumas.

Jūs nuoširdus ir atviras žmogus. Ir tuo pačiu tikite, kad ir kiti bus tokie patys ir su jumis elgsis teisingai. Tačiau dažnai ši savybė atsigręžia prieš jus ir tenka nusivilti net ir žmonėmis, kuriuos laikėte artimais.

Laumžirgiai

Lengvabūdiškumas.

Jums nepatinka kurti rimtų ateities planų ir mąstyti apie galimas veiksmų pasekmes. Suprantama, toks požiūris neretai kelia problemų.

Galbūt jūs labai veiklus ir nelinkęs sėdėti vietoje, bet tai, kad aktyviai imatės spręsti atsiradusią naują užduotį, taip pat ne visuomet gerai – galbūt iš pradžių ją geriau išanalizavę rastumėte palankesnį sprendimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.