Ką pamatėte pirmiausia? Tai slapta žinia apie jus

Žmogaus pasaulio suvokimas tampriai susijęs su jo charakteriu. Tai, ką pirmiausia aplink save pastebime, gali daug papasakoti apie mūsų įpročius, norus ir net slaptas baimes.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-07-04 13:06

Šis intriguojantis testas leis sužinoti, ko bijote širdies gilumoje.

Tiesiog pažvelkite į paveikslėlį. Į kokį objektą iškart atkreipėte dėmesį? Būtent tai ir atskleis, kas jums iš tiesų kelia nerimą.

Obuolys

Daugelyje senųjų tradicijų padovanoti obuolį reiškia prisipažinti meilėje. Taip yra todėl, kad pačiose įvairiausiose kultūrose raudonas obuolys simbolizuoja meilę ir aistrą. Jeigu atkreipėte dėmesį į šį simbolį, jūs greičiausiai patiriate gilius romantinius išgyvenimus ir bijote, kad į jūsų jausmus nebus atsakyta tuo pačiu. Galbūt atėjo metas atverti savo širdį mylimajam ir sužinoti tiesą, kokia ji bebūtų.

Vaikas

Vaikai – paprastumo, nuoširdumo ir nekaltumo įsikūnijimas. Pamatę berniuką iliustracijos centre jūs susiejote jo atvaizdą su savo „vidiniu vaiku“. Galbūt jumyse išliko vaikiškos baimės, kurios apie save primena ir po daug metų. Tai gali būti ir nuoskauda dėl kieno nors iš artimųjų, įsitvirtinęs nesaugumo jausmas ar nepasitikėjimas savo jėgomis. Bet kuriuo atveju, metas susimąstyti, kaip atsikratyti šio nerimo.

Klounai

Tai, kad pastebėjote porą klounų, stovinčių abiejose durų angos pusėse, liudija jūsų charakterio dvilypumą, o tai, savo ruožtu, reiškia kintančią nuotaiką ir vidinius prieštaravimus. Toks nenuspėjamumas dažnai tampa kliūtimi – kartais ir patys nežinote, kaip sureaguosite į įvykius. Akivaizdu, jus gąsdina šis neapibrėžtumas.

Voras

Tūkstančius metų voras išlieka mirties ir sunaikinimo, visko, kas gyva, pabaigos simboliu. Jeigu jūsų dėmesį patraukė būtent jis, tai greičiausiai jūsų gyvenime susiklostė nelengva situacija. Virš jūsų pakibo kažkokia grėsmė, dėl kurios jūs esate nervinės įtampos būsenoje ir bijote, kad nesugebėsite išspręsti šios problemos, kad viskas baigtųsi gerai.

Kaukolė

Iliustracija turi optinę apgaulę, ir jeigu jūs iš karto pamatėte kaukolę, tai daug pasako. Matyt, jūs bijote mirties ir dažnai apie tai galvojate – neatmestina galimybė, kad nerimą sukėlė artimo žmogaus netektis. Galbūt jūs net patiriate panikos priepuolius. Žinoma, nėra faktas, kad jūsų išgyvenimai susiję su mirtimi, bet jų šaltinyje jūs aiškiai įžvelgiate žlugimo pavojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.