4 žingsniai, kaip elgtis su jus erzinančiu žmogumi

2018 m. rugpjūčio 7 d. 11:41
Lrytas.tv projekto „Kelionė į save“ vedėja ir asmeninių pokyčių gidė Leonora BeYou dalinasi paprastais ir praktiškais patarimais, kaip galime transformuoti savo gyvenimą žingsnis po žingsnio.
Daugiau nuotraukų (1)
Neslėpkime, dažnai susiduriame su žmonėmis, kurie mus labai erzina. Ką stengiamės daryti? Bandome tokius žmonės pakeisti, „paprotinti“ ar pamokyti, kaip jie turėtų elgtis. Leonora dalinasi keturių žingsnių pratimu, kuris išlaisvins jus nuo konflikto su šiais žmonėmis ir padės jums netapti bambekliu.
1 žingsnis
Įsivardinkite, kokios savybės tame žmoguje jus erzina.
2 žingsnis
Susirašykite tai, kaip norėtumėte, kad tas žmogus elgtųsi šalia jūsų.
3 žingsnis
Užsirašykite, kaip jaustumėtės, jei šis žmogus nedarytų tai, kas jus erzina. Kokia būtų jūsų nuotaika? Kaip jaustumėtės, jei jis nedarytų tai, kas jus labiausiai erzina? Kaip pasikeistų jūsų elgesys, jei jis jūsų neerzintų?
4 žingsnis
Atlikite praktiką tam, kad integruotumėte visus jausmus ir būseną, kurią jūs jaustumėte, jei jus erzinantis žmogus neturėtų daugiau jums nepatinkančių savybių. Pradėkite elgtis taip, lyg jis iš tiesų jų neturi, jūsų neerzina, o šalia jo jaučiatės taip, lyg šalia stovėtų svajonių žmogus be jokių jus erzinančių savybių.
Turite du pasirinkimus su šiais 4 žingsniais – jų nedaryti, visada bambėti, bandyti keisti tą žmogų ir galbūt tapsite tuo žmogumi, kuris erzina kitus. Arba grįžti į trečią žingsnį, įsijausti į to tobulo žmogaus įvaizdį ir matyti puikų draugą be erzinančių savybių. Yra toks pasakymas – ar poroje, ar gyvenimo aplinkoje, šalia tikro karaliaus, bus tikra karalienė. Tapkite tuo, kuo norėtumėte, kad tas žmogus būtų ir įkvėpkite tą žmogų vieną dieną susidomėti – kaip tau pavyko, ką galėčiau padaryti dėl to? Išlaisvinkime save, kad išlaisvintumėte kitą.
Norite auginti pasitikėjimą savimi? Ieškote savirealizacijos bei bendraminčių rato sąmoningam ir laimingam gyvenimui kiekvieną dieną? Prisijunkite prie praktinių mokymų moterims kartu su Leonora Be You gyvai ar internetu. Daugiau informacijos www.kelioneisave.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.