Būdas, kaip pastebėti savo talentus ir juos ugdyti

2018 m. liepos 17 d. 11:36
Lrytas.tv laida „Kelionė į save“ kartu su asmeninio tobulėjimo gide Leonora BeYou kviečia atsigręžti į save ir skirti dėmesio sau, savo veiklos. Daugelis skundžiasi, kad nežino, kokie jų talentai ir kas jiems iš tiesų įdomu. Leonora dalinasi paprastais žingsniais, kaip pastebėti savo talentus kasdieninėje veikloje.
Daugiau nuotraukų (1)
Pirmas žingsnis
Pastebėkite, kas traukia jūsų akį ir širdį kasdieninėje veikloje? Gal to net nedarote, neturite laiko, bet ko labiausiai norėtųsi? Sudomino pamatytas skelbimas ar reklama? Stabtelėkite ir pagalvokite kodėl. Pamąstykite, kokia veikla jus labiausiai traukia?
Antras žingsnis
Labai rekomenduoju pradėti rašytis dienos programą ir šalia „Reikia“ sąrašo, pridėti „Noriu“ sąrašą. Ką norėčiau padaryti dienos eigoje kitaip, nei dariau iki šiol ar to, ko niekad nebandžiau? Įtraukite dalykus, kuriuos pastebėjote pirmame žingsnyje.
Trečias žingsnis
Gilinantis į savo „Noriu“ sąrašą, pradėkime juos integruoti į savo gyvenimą ir pridėkite jiems papildomą vertę. Noriu pasidalinti nuostabia klientės istorija: ji dirbo finansininke didelėje kompanijoje, turėjo didelę šeimą, daug pareigų ir užduočių socialiniame gyvenime. Pradėjusi rašyti „Noriu“ ir „Reikia“ sąrašus, ji aptiko, kad ją traukia gėlės, augalai, sodininkystė. Suprato, kad viskas, kas susijęs su gamta pailsina jos širdį, traukia jos mintis stebint televiziją, kalbantis su draugėmis. Po truputį pradėjo įtraukinėti į savo gyvenimą gėles, sodus, daržus ir pamatė, jog jos energija, mintys, pradėjo žydėti vis labiau ir labiau. Šiandien ši moteris ne tik ilsisi savo soduose, bet pradėjo verslą ir įkuria kitiems žmonėms sodus, rūpinasi augalais.
Ką noriu pasakyti šia tema? Nepamirškime, kad mūsų talentai nėra toli, nereikia važiuoti jų ieškoti kažkur. Juos nešiojamės visur su savimi. Nesvarbu, darote tai šiandien ar ne, jūsų dėmesį, širdį ir mintis tas talentas būtinai patrauks. Atkreipkite į tai dėmesį, pradėkite save stebėti ir įtraukite tai į savo veiklą. Galbūt, pradžioje savaitgaliais, bet paskui jau ir kasdieninėje veikloje. Pamatysite, po kurio laiko jūsų norai taps gyvenimo realybe.
Norite auginti pasitikėjimą savimi? Ieškote savirealizacijos bei bendraminčių rato sąmoningam ir laimingam gyvenimui kiekvieną dieną? Prisijunkite prie praktinių mokymų moterims kartu su Leonora Be You gyvai ar internetu. Daugiau informacijos www.kelioneisave.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.