Nostradamas ir Vanga 2025 metams išpranašavo tą patį: bus laimė, jei neišsipildys

2024 m. spalio 17 d. 12:03
Lrytas.lt
Sakoma, kad dvi galvos geriau nei viena. Nors Renesanso laikų prancūzų pranašas Nostradamas ir XX a. gyvenusi bulgarų aiškiaregė Vanga niekada neturėjo galimybės susitikti, jie sutinka vienu klausimu. Tai – pranašystė, liečianti 2025 metus.
Daugiau nuotraukų (3)
Anot gerbėjų, Vangos, mirusios 1996 m. rugpjūtį, pranašystės išsipildo 85 proc. tikslumu. Nostradamui priskiriama daug neva išsipildžiusių pranašysčių, kaip Rugsėjo 11-osios atakos, pasikėsinimas į JAV prezidentą Kenedį, Hitlerio atėjimas į valdžią.
Paradoksalu, kad abu pranašai, savo stiliumi kalbėdami apie 2025 metus, priėjo vienodą išvadą.
Abu mistikai įsitikinę, kad kitąmet pasaulyje kils anarchija, o Europai teks didžiausia jos našta, ir, esą, šie įvykiai gali sukelti pasaulinę apokalipsę.
Žemyninėje Europoje gali įsiplieksti dar vienas karinis konfliktas. Vangos skaičiavimais, 2025 m. tarp dviejų šalių prasidės naujas karas, o jo pasekmės išplis visame pasaulyje, „niokodamos“ Europą ir ten gyvenančius žmones.
Savo ruožtu Nostradamas atkartojo praktiškai tą patį, kaip ir Vanga. Jis perspėjo, kad „tie iš Europos žemių“ kitais metais įsivels į „žiaurius karus“, ir pridūrė, kad Jungtinė Karalystė taip pat dalyvaus.
Kita vertus, kalbėdama apie ateinančius metus Vanga taip pat skaičiavo, kad sulauksime ateivių apsilankymo, kuris sutaps su svarbiu sportiniu įvykiu, o telepatija bus tobulai išvystyta.
Palyginimui, Nostradamas manė, kad nors gali kilti dar vienas karinis konfliktas, senasis (Rusijos ir Ukrainos) pagaliau gali pasibaigti dėl to, kad abi armijos bus „išsekusios“.
Prancūzas taip pat prognozavo, kad Braziliją drebins ugnikalnių išsiveržimai ir potvyniai.
Parengta pagal ladbible.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.