3 Zodiako ženklai, kurie nepadės jums ištikus nelaimei

2024 m. spalio 16 d. 11:56
Lrytas.lt
Šių Zodiako ženklų atstovai vargu ar padės jums ištikus nenumatytai situacijai. Jau greičiau jie pademonstruos, kaip nereikia elgtis sudėtingomis aplinkybėmis.
Daugiau nuotraukų (1)
Žuvys
Kai griaudžia perkūnija, Žuvys jau plaukia į kitą pusę. Kol visi aplink bando rasti sprendimą, Žuvys pasineria į fantazijų liūną, kuriame problemos sprendžiasi pačios, o pavojai neegzistuoja.
Jų metodas kovoti su krizėmis? Visiškas ignoravimas! „Gaisras pastate? Pažiūrėkite, koks gražus debesis už lango!“ – tai tipiška Žuvų reakcija į ypatingą situaciją.
Jos ne šiaip vengia atsakomybės – jos sukuria ištisą alternatyvų pasaulį, kur viskas gerai ir nėra jokių problemų.
Svarstyklės
Kritiniu momentu Svarstyklės pavirsta gyvu klaustuko ženklo įsikūnijimu. Kol kiti veikia, Svarstyklės analizuoja argumentus, bandydamos rasi idealų sprendimą, kuris, žinoma, neegzistuoja.
„Mus reikia veikti! O galbūt pavojus perdėtas? Nors, jei pagalvosime...“ – ir taip be galo. Svarstyklės taip bijo priimti neteisingą sprendimą, kad galiausiai nepriima jokio.
Jų bandymai išspręsti krizinę situaciją visiems (ir joms pačioms) patogiausiu būdu baigiasi tuo, kad jos lieka paskutinės skęstančiame laive, vis dar bandydamos susitarti su dugną pramušusiu ledkalniu.
Dvyniai
Kai ištinka krizė, Dvyniai pavirsta gyvu Brauno dalelių judėjimo įsikūnijimu. Jų reakcija į ekstremalią situaciją – daryti viską vienu metu ir nieko konkretaus. Jie bando išgelbėti visus ir viską, ir galiausiai neišgelbsti nieko, taip pat ir savęs.
„Reikia paskambinti 112! Ne, pirma reikia perspėti kaimynus! O gal pirma susirinkti daiktus? Ar parašyti į socialinius tinklus žinutę apie tai, kas vyksta?“ – ir štai Dvyniai jau bando vienu metu suorganizuoti gelbėtojus, sukrauti lagaminėlį ir paraleliai pranešti apie įvykį savo sekėjams.
Rezultatas – telefonas išsikrovęs, sumaištyje pamestas pasas, o patys Dvyniai stovi pasimetę viduryje chaoso, kurį patys ir sukūrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.