3 Zodiako ženklai, kuriems kenksminga būti vieniems

2024 m. spalio 5 d. 11:39
Lrytas.lt
Daugumai žmonių reikia pailsėti nuo bendravimo, pamąstyti apie gyvenimą, pabūti tyloje ir vienumoje. Bet astrologai išsiaiškino, kad yra tokių Zodiako ženklų, kuriems negalima pasilikti vieniems.
Daugiau nuotraukų (1)
Kas gi jie?
Liūtas
Ryškus ir charizmatiškas Saulės globotinis nuolat apsuptas žmonių ir kiekvieną dieną susiranda naujų draugų. Gali būti, jog Liūtas pasąmoningai vengia vienatvės. Juk tai baisu – teks kapstytis savyje, užsiimti savikritika. O Liūtas ir savianalizė iš principo nesuderinami – o jei jis ims ir suras savyje kokį nors trūkumą? Liūto net neįmanoma įsivaizduoti liūdno ir susimąsčiusio – o taip nutiktų, jeigu jis staiga liautųsi buvęs dėmesio centre.
Svarstyklės
Iš pažiūros jos ramios, subalansuotos ir sau pakankamos. Ta ir bėda – Svarstyklės tarp žmonių tokios, o jeigu bent vieną dieną liktų vienos, gali nugrimzti į depresiją. Ne, Svarstyklės nieko prieš meditacijas vienumoje ar „pasinėrimą į save“ kuriam laikui. Bet ilgiau nei valandą būti vienoms Svarstyklėms negalima – jos savyje atkas daugybę kompleksų ir nesugebės savarankiškaiišsivaduoti nuo negatyvių minčių.
Šaulys
Šaulys vienas? Tai iš principo neįmanoma. Šaulys pasirengęs išbėgti į gatvę ir pabendrauti su nepažįstamais, net jeigu jie bus labai nemalonūs ir įtartini tipai. Bet jeigu vis dėlto tai įvyko, ir Ugnies ženklas kuriam laikui „iškrito“ iš draugų minios, Šaulio gyvenime ateis chaosas. Jis pasimes ir pradės kvailioti labiau nei prieš tai – o jau ko pridarys vienišas Šaulys, jums verčiau nežinoti. Todėl, jei pamatėte liūdną Šaulį, prieikite ir patapšnokite jam per petį – jis bus dėkingas ir iš karto jus įtrauks į geriausių draugų sąrašą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.