5 Zodiako ženklai, iš kurių užuojautos nesulauksi

2024 m. rugsėjo 26 d. 16:07
Lrytas.lt
Ašaringi prašymai, akys kaip katino iš filmo apie Šreką – veltui stengiatės, jūs nesugebėsite sugraudinti žmonių, kurių širdis kaip akmuo.
Daugiau nuotraukų (1)
Po kuriais Zodiako ženklais gimę šie nepajudinami asmenys?
Avinas
Tai gyvenimu besidžiaugiantis Ugnies ženklas. Būtent ugnis ir užgrūdino jo širdį – Avinas nieko neužjaučia ir padės tik tuo atveju, jeigu jam bus naudinga. O Marsas prideda širdžiai kietumo – karo dievas, globojantis Aviną, šį ženklą apdovanoja valdingumu. O kur valdžia, nėra vietos gailesčiui – kokia dar užuojauta, apie ką jūs? Patys tvarkykitės su problemomis, o Avinas šaltakraujiškai nurodys jums padarytas klaidas.
Vėžys
Vėžys nėra piktas, jam vis vien. Nekaltinkite abejingo Vandens stichijos atstovo – Vėžys užrakino savo širdį, kad niekas jo neįskaudintų. Ir ko jūs verkšlenate? Vėžys jau jus pamiršo ir grožisi globėju Mėnuliu – tokiu pat šaltu ir neprieinamu, kaip jis pats.
Mergelė
Sukelti Mergelei užuojautą nėra šansų. Kodėl Mergelė turėtų jums padėti ir kokio velnio užjausti? Merkurijaus globotinei ir savų rūpesčių užtenka, o jūs su savo zyzimu eikite tolyn.
Skorpionas
Niūrus Skorpionas nenusileis nuo pjedestalo, kad ką nors palaikytų. „O man kas už tai?“ – paklaus Skorpionas ir nusisuks. Ištirpdyti šaltą Skorpiono širdį neįmanoma – jo krūtinėje ne akmuo, o ledo luitas. Visos pretenzijos globojančiai planetai – Plutonas Skorpioną apdovanojo jėga, ir jis ignoruoja visus, kurie už jį silpnesni.
Ožiaragis
Ožiaragi, padėk! Ožiaragi, gelbėk! O Ožiaragis užsirakino spyną ir laukia, kada jūs nueisite. Galite papasakoti tūkstantį liūdnų istorijų. Jis tik šyptelės ir pastuksens kumščiu sau į krūtinę – supraskit, nepadės, o jo širdis patikimai apsaugota nuo svetimų išgyvenimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.