4 keistos Zodiako ženklų poros: nesuderinami, bet be proto vienas kitą traukia

2024 m. rugsėjo 24 d. 12:51
Lrytas.lt
Mes tokie skirtingi, bet vienas kitą traukiam. Žvaigždės daug kartų girdėjo šią frazę, bet iki šiol nesupranta, kodėl nesuderinamus Zodiako ženklus traukia vieną prie kito lyg magnetu.
Daugiau nuotraukų (1)
Štai Zodiako ženklai, kurie nesugeba susivaldyti ir susideda su netinkamu partneriu.
Avinas ir Vėžys
Ir štai jie susiėjo Ryškus Marso globotinis ir ramus Mėnulio globotinis, grubus Ugnies ženklas ir santūrus Vandens stichijos atstovas – to negali būti. Bet tai faktas, ir visi krūpčioja vien nuo minties, kad Avinas ir Vėžys yra šalia. Taip, jie nesuderinami pagal visus punktus, bet prieš prigimtį nepakovosi. Ko gero, tai stichijų žaismas – Avinas ir Vėžys nekenčia vienas kito ir tuo pat metu jaučia keistą trauką.
Jautis ir Skorpionas
Jautis stato sau paminklą už kantrybę, o Skorpionas griebia kūjį ir sudaužo tą paminklą į smulkius gabaliukus. Klausimas – kodėl jūs iki šiol kartu? O Žemės ir Vandens stichijos atstovai trauko pečiais ir aiškinasi, kuris geresnis. Ši pora neturi ateities, bet Plutono ir Veneros globotinius taip traukia vieną prie kito, lyg tai būtų magnetas. Ir Jautis, ir Skorpionas – valdingos prigimties ir be galo įrodinės savo kietumą.
Dvyniai ir Ožiaragis
Sunku įsivaizduoti labiau nesuderinamus žmones, nei ši porelė. Ožiaragis nervina Dvynius nuolatiniais pamokymais, o Oro ženklas erzina Žemės ženklą lengvabūdišku požiūriu į gyvenimą. Ožiaragis apdairus, o Dvyniai lengvabūdžiai – ir vis tiek jie katu. Užtat jiems niekada nenuobodu. Merkurijaus globotinis papildo gyvenimą pipiriukais, o Saturno globotinis nugludina aštrius kampus ir nuolat traukia Dvynius iš pavojingų avantiūrų.
Mergelė ir Žuvys
„O ne!“ – šaukia Mergelė ir daužo Žuvis pagalve. „Viskas užkniso!“ – surinka Žuvys ir išmėto daiktus, kuriuos Mergelė taip kruopščiai sudėliojo. Tvarka ir chaosas, disciplina ir svajos – Neptūno ir Merkurijaus globotiniai neturi nieko bendro. Bet Žuvų vanduo „maitina“ Mergelių žemę, ir juos traukia vieną prie kito stipri jėga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.