4 Zodiako ženklai, kuriems amžinai nesiseka (1)

2024 m. rugsėjo 6 d. 11:56
Lrytas.lt
Sėdėdamas ant sofos nepasieksi viršūnių ir neužkariausi pasaulio. Tiesa, būna ir atsitiktinė sėkmė, juk Fortūna – nenuspėjama ir mus lanko pagal tik jai žinomą grafiką.
Daugiau nuotraukų (1)
Tačiau yra Zodiako ženklų, kuriuos retai aplanko sėkmė, nepaisant visų jų pastangų.
Jautis
„Kam man pirkti loterijos bilietą, jeigu vis tiek nieko nelaimėsiu?“ – klausia Jautis. O galbūt kaip tik tada buvo per žingsnį nuo sėkmės. Veneros globotinis pernelyg tvirtai stovi ant kojų, kad tikėtų visokiomis pasakomis. O Fortūna tuo tarpu lepina kitus ženklus – tuos, kurie moka svajoti. Išvada – Jaučiams reikia išskleisti sparnus ir suvokti, kad jie verti daugiau.
Vėžys
„Kaimynas turi naują automobilį, kolega – gražią žmoną“, – pavydžiai dūsauja Vėžys. Jam atrodo, kad jis niekada neturės nei pinigų, nei meilės. Žvaigždės pataria Vėžiui išmesti iš gyvenimo negatyvą ir pamiršti dalelytę „ne“. Viskas bus, reikia tik panorėti. Svarbu, kad būtų noras, o visa kita atsiras. Nuo pavydo taip pat geriau išsivaduoti – jis tikrai nepritrauks į gyvenimą sėkmės.
Mergelė
Viskas pagal planą, viskas sudėliota į lentynas. O kur vieta stebuklui? „Kokie dar stebuklai, apie ką jūs?“ – klausia praktiškos Mergelės ir eina užkariauti eilinės viršūnės (o tiksliau, kabarojasi karjeros laiptais, laužydamos kojas). Toks užsispyrimas kelia pagarbą, tik štai stebuklų kaip nėra, taip nėra. Sėkmė neateina pas Mergeles, nes žino, kad jos visko pasieks pačios. Joms reikia mokytis atsipalaiduoti.
Ožiaragis
Ožiaragiai padarė viską, kaip reikia, Ožiaragiai dirbo ir stengėsi – ir kur pieno upės ir kisieliaus krantai? Ten, kur ir buvo, tik Saturno globotiniai jų nemato. Fortūna dažnai pateikia Ožiaragiams staigmenas, bet jie bijo išsukti iš pramintų kelių. Išeitis yra – Ožiaragiams reikia patikėti savimi ir tuo, kad jie turi teisę į laimę.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.