4 Zodiako ženklai, visiškai nemokantys planuoti biudžeto

2024 m. liepos 24 d. 13:05
Lrytas.lt
„Ne piniguose laimė“, – sako šių Zodiako ženklų atstovai. Išsiskirti su pinigais jiems visiškai lengva – švaisto visokiems menkniekiams ir nesuka dėl to galvos.
Daugiau nuotraukų (1)
Štai šie ženklai, visiškai nemokantys planuoti biudžeto.
Dvyniai
„Paskolink pinigų, atiduosiu, kai gausiu atlyginimą“, – šią frazę girdime iš Dvynių bent kartą per mėnesį (o kartais ir dažniau). Ir nesvarbu, kad vakar jie rado piniginę, prikimštą pinigų. Lengvabūdžiai Dvyniai nežino, kas yra taupumas. Ir jų išlaidos visada didesnės už pajamas. Bet Dvyniai nesikankina dėl pinigų nebuvimo, tai ne jų būdui.
Vėžys
Vėžiams nesvarbu, kiek pinigų jų kortelėje – tūkstantis ar milijonas. Jie išsivaduoja nuo šios „naštos“ per vieną dieną. Reikia mokėti paskolą? Palaukit, jau geriau jie nusipirks štai tą telefoną, kainuojantį velniškai brangiai. Draugas negrąžina skolos? Tiek to, juk draugystė svarbiau. Mėnulio globotiniai nervinasi, kai jiems tenka ką nors planuoti ir skaičiuoti. Jie tiki, kad viskas susitvarkys savaime. Ir pinigų nebuvimas jiems reiškia greitą praturtėjimą – ak, tos svajonės...
Liūtas
Liūtai negali sau atsakyti smulkių silpnybių. Jeigu Liūtai neturi pinigų, jie lįs į skolas, prisiims paskolų, apiplėš banką, bet nusipirks tai, ko jiems norisi. Ir su visu savo nemokėjimu tvarkyti pinigų Saulės globotiniai dar ir labai dosnūs. Jeigu jie laimės žaisdami kortomis, iš karto pavaišins draugus pačiu brangiausiu šampanu. Kai Liūtams atsiranda pinigų, jie pasirengę mokėti už visus, o draugai tuo naudojasi.
Šaulys
Kas įsivėlė į rizikingą piniginę avantiūrą ir liko basas? Kas pralošė kazino paskutines kelnes? Na žinoma, Šaulys. Jupiterio globotiniai gyvena ne pagal pajamas, jiems nepriimtina net galvoti apie išlaidas ir pajamas. Taip pat Šauliai nemoka taupyti. Tai taip nuobodu – kurių galų dėti pinigus į taupyklę, jeigu juos galima išleisti čia ir dabar?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.