5 tobuliausios mamos pagal Zodiako ženklą

2024 m. liepos 17 d. 12:46
Lrytas.lt
Sakoma, mamos nepasirinksi. Bet sukurti šiltus ir pasitikėjimu grįstus santykius su mama pavyksta ne visiems.
Daugiau nuotraukų (1)
Žinoma, tai individualu: vieniems mama – draugė, kitiems – aprūpintoja, tretiems santykiai kažkodėl nesusiklosto.
Astrologiniu požiūriu kai kuriems Zodiako ženklams būdingi bruožai leidžia jų atstovėms tapti pačiomis geriausiomis mamomis.
Svarstyklės
Moterys Svarstyklės visada siekia idealios pusiausvyros visose gyvenimo srityse. Ir jeigu šio ženklo atstovė įgyvendinusi visas savo svajones, jos namuose karaliaus harmonija, meilė ir jaukumas. Mama Svarstyklės – ne iš tų, kuri laikys vaiką ant trumpo pavadžio, ji niekada nekels balso ir netarkuos už smulkmenas. Jos supratimu, santykiai su vaikais – greičiau draugystė, nei nuolatinė priežiūra ir kontrolė. Ji sugebės įdiegti vaikams puikų pagrindą tam, kad jie užaugtų tikrais, nuoširdžiais ir inteligentiškais žmonėmis, kurie sugebės būti patikimais draugais.
Mama Svarstyklės suspėja viską. Kaip jai pavyksta? Svarstykles globoja Venera, tai paaiškina gerą skonį, kūrybinius gebėjimus, domėjimąsi menu. Greičiausiai šias savybes paveldės ir jos vaikai. Tokia mama būtinai stengsis įžvelgti vaiko kūrybinį potencialą, nekliudys jo norui išreikšti save, skaitysis su jo nuomone, domėsis jo interesais ir palaikys visuose sumanymuose.
Vėžys
Šį ženklą globoja Mėnulis, kuris astrologijoje laikomas motinystės simboliu. Namai, šeima ir saugumas – kertinės sąvokos tipiškų šio ženklo atstovių gyvenime. Vėžiai emocingi ir empatiški, su savo vaiku nori užmegzti gilų emocinį ryšį. Mama Vėžys – auklė ir gynėja. Ji visada ras laiko išklausyti vaiką ir padėti jam, negėdys ir nesmerks. Mama Vėžys visada supranta, ką jaučia jos stebuklas.
Tipiškos šio ženklo atstovės rūpestingos ir švelnios, bet kartu ir labai nerimastingos – jos nori apsaugoti vaiką nuo visko, kas jam kelia grėsmę, bet kartais gali persistengti. Nereikia pamiršti, kad Mėnulis Vėžius daro įžeidžius – jas labai žeidžia atsainus požiūris, o iš vaikų – juo labiau.
Jautis
Tipiška šio ženklo mama – rami ir užtikrinta, jos namuose – gerbūvis ir tvarka, ji stengiasi suteikti savo šeimai maksimalų komfortą. Moteris jautis visų pirma pasirūpins, kad jos vaikai būtų sveiki ir sugebėtų atsistoti ant kojų. Labai tikėtina, kad ji seks vaiko racioną, pasistengs jam išugdyti meilę gamtai ir viskam, kas natūralu, suteiks jam gerą išsilavinimą ir išmokys elgtis su pinigais. Mamos Jaučio vaikams nieko netrūks.
Astrologai Jaučio ženklui priskiria fenomenalią kantrybę – tai itin naudinga mamai savybė, leidžianti jai išvengti smulkių konfliktų su namiškiais. Todėl jai pavyksta išauklėti suprantančius ir jautrius vaikus, kurie nekelia isterijų ir nerodo kaprizų.
Liūtas
Liūto ženklui būdingas tam tikras vaikiškumas – gerąja prasme. Mamos Liūtės linksmos ir žaismingos, noriai kvailioja su vaikais. Saulė daro Liūtą dosniu ir kilniu, todėl savo vaikams tipiškos šio ženklo atstovės nepagailės nei pinigų, nei laiko. Tipiška mama Liūtė džiugins vaiką spalvingomis šventėmis, dovanos jam dovanas ir pažymės jo pasiekimus.
Mama Liūtas bus ištikima žaidimų draugė. Auklėjimo klausimais tokia moteris gali būti griežta, bet teisinga, o konfliktuose ūmi, bet atlaidi. Jeigu ji iš savo vaiko jaučia pagarbą ir dėkingumą – jis neabejotinai taps jos visatos centru.
Dvyniai
Dvynius valdantis Merkurijus padeda šio ženklo atstovėms draugauti su savo vaiku. Vaikai su jomis gali aptarti bet ką. Mama Dvyniai sąžininga, atvira, turi puikų humoro jausmą. Ji sutars su vaiko draugais ir labai tikėtina, kad išleis į vakarėlį per naktį. Su mama Dvyniais galima pasidalinti visomis paslaptimis.
Šiam ženklui būdingas tam tikras „androginiškumas“, nes moteris, gimusi po Dvynių ženklu, nesunkiai randa bendrą kalbą ir su sūnumi, ir su dukra. Tokios mamos energingos, mėgsta keisti aplinką. Jos ima vaikus į keliones, moka juos bendrauti su pasauliu, plečia jų akiratį ir neįkyri perdėtu rūpesčiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.