4 žiauriausios moterys pagal Zodiako ženklą

Kiekviena moteris gali anksčiau ar vėliau prarasti savitvardą ir agresyviai elgtis. Bet vienoms tai labiau būdinga, nei kitoms.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2024, 6:08 AM

Sužinokite, kokių Zodiako ženklų įtaka gali padaryti moterį žiauria ir kokio stiprumo bus jos pyktis.

Skorpionas

Skorpiono ženklo moterys – vienos iš labiausiai gundančių ir tuo pat metu vienos iš baisiausių priešų. Jos geba subtiliai palįsti po oda kiekvienam ir ištraukusios priešo sielą į išorę negailestingai ją sutrypti. Tą darydama Skorpionė savo pagrindiniu tikslu laiko ne kerštą, o balanso atstatymą: ji kaunasi už teisingumą, ir niekaip kitaip.

Panašiai, kaip Vėžiams, Skorpionams gardžiausias kąsnelis yra jautrios ir pažeidžiamos sielos, kurias ši ponia pasirengusi terorizuoti iki proto užtemimo. Skorpionai įpykę būna labai baisūs ir įtikinantys.

Avinas

Ne paslaptis, kad Avinas – vienas labiausiai užsispyrusių Zodiako ženklų, siekiančių kontroliuoti. Moterys Avinai gali būti puikios draugės. Bet jų priešams gyvenimas labai nesaldus – priešus Avinas sunaikina greitai, žiauriai ir negailestingai.

Koks angelas beatrodytų moteris su stipria Avino įtaka horoskope, atminkite, kad kita Avino pusė – tironas ir agresorius. Avinas moters horoskope gali jai suteikti vyriškus charakterio bruožus. Greičiausiai būtent šio ženklo moteris per konfliktą mėtys daiktus ir gali užvažiuoti per veidą – ir tą darydama vargu ar paskaičiuos jėgą.

Vėžys

Vėžys iš prigimties labai nerimastingas ir įtarus. Jis gali matyti tai, kad kitiems neduota, ir lengvai nuskaito nesąmoningas aplinkinių reakcijas į įvykius. Apgauti šių moterų neįmanoma, vargu ar rasite žmogų, kuris jaučia išdavystę ir melą aštriau už Vėžį.

Šio ženklo atstovai visada įžvelgia klastą, net ir tuose gestuose ir veiksmuose, kur jos iš principo būti negali. Jie dažnai viską ima giliai į širdį, yra išskirtinai pesimistiški (ar veikiau ciniški) aplinkinio pasaulio atžvilgiu, nuolat įtarinėja visus ir viską ir gyvena kovinės parengties būsenoje, kad atremtų „ataką“. Todėl nereikia stebėtis pamačius įpykusią moterį Vėžį, kuri be atrankos „šienauja galvas“ ir mosuoja kardu. Vėžys neleis savęs nuskriausti.

Ožiaragis

Niūrų Ožiaragį, valdomą šalto ir slegiančio Saturno, galima priskirti prie pačių žiauriausių ženklų. Moterų horoskope šis ženklas įgyja daugiau dinamikos ir emocingumo. Kuo baisus Ožiaragis? Grynuoju pavidalu šis žvėris – šaltas, kietaširdis, tylus ir reiklus. Jis nepalenkiamas, gali komfortiškai jaustis prievaizdo vaidmenyje ir namie, ir darbe.

Sulaukti iš Ožiaragio atlaidumo sudėtinga, jis mėgsta laikytis taisyklių ir įstatymų. Moterys su stipria šio ženklo ar Saturno įtaka gali būti labai praktiškos ir ištvermingos, jos eina į savo tikslą nepaisydamos nieko ir sugniuždo priešininką.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.