5 Zodiako ženklai, kurie visai nepažįsta žmonių

Kai kuriems žmonėms sunkiai sekasi perprasti žmones ir tikrus jų kėslus. Kai kurių Zodiako ženklų atstovai šiuo atžvilgiu labai naivūs ir dažnai klysta rinkdamiesi draugus ir partnerius.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-07-06 11:21

Įdomu tai, kad dalis jų priklauso prie pačių draugiškiausių Zodiako ženklų. Tad tuo pačiu tai yra ženklai, kurie dažniau už kitus nusivilia žmonėmis.

Vėžys

Kol Vėžys nesusidraugauja su savo intuicija ir išlieka įtarus, jis gali padaryti daugybę klaidų. Kartais Vėžiai gali pykti ne ant tų žmonių, kreipti dėmesį visai ne į tuos, kurie jo verti, ir žavėtis paskutiniais niekšais. Dėl to labiausiai kenčia jie patys – susižavėję nauju pažįstamu jie labai liguistai išgyvena, kai šis parodo savo tikrąjį veidą.

Bėda ta, kad Vėžiai labai greitai ir lengvai prisiriša prie žmonių, ypač jei tie žmonės demonstruoja savo dvasingumą, silpnumą ir nuoširdumą. Bet taip pat greitai jie tų žmonių ima šalintis, jei tik pajunta spaudimą ir griežtumą. Vėžys jautrus bendravimo subtilybėms: intonacijai, gestams, žvilgsniui, – ir dėl to kartais gali daryti klaidingas išvadas apie žmones.

Žuvys

Žuvys linkusios daryti išvadas, remdamosi emociniais impulsais. Pozityvią situaciją jos gali palaikyti negatyvia, remdamosi savo vidiniais pojūčiais, kuriuos neretai ne taip ir lengva paaiškinti. O liguista situaciją Žuvys gali savo galvoje „pripaišyti“ iki pozityvios.

Taip pat gali nutikti ir su žmonėmis. Tyraširdės Žuvys gali neatpažinti gudrumo, silpnumo, ydų. Jausdamos žmogui simpatiją, jos linkusios jį teisinti net kritiniais atvejais ir laikyti, kad viskas tvarkoje. Pavyzdžiui, Žuvys gali nesuvokti, kad jų aplinka tempia jas į dugną. Jos gali pasitikėti ne tais žmonėmis ir pakliūti į blogą kompaniją.

Avinas

Vertindamas kitus Avinas gali klysti, nes dažnai vadovaujasi savo pirmu įspūdžiu. Kapstytis giliau ir sužinoti daugiau detalių šio ženklo atstovai tiesiog nenori. Trečio varianto nėra – arba žmogus Avinui patinka, arba jis iš kartu supranta, kad su juo ne pakeliui. Ir aiškintis, kodėl taip yra ir ar iš tiesų įspūdis teisingas, Avinas neketina. Tiesiog jam gaila laiko.

Kartais tai padeda, juk šitaip šio ženklo atstovams pavyksta išvengti nereikalingų santykių ir keistų situacijų. Bet kartais Avinai gali paleisti iš tiesų svarbius ir įdomius žmones, kurie galėtų suvaidinti jų gyvenime ne paskutinį vaidmenį. Avinams verta išmokti suteikti žmonėms šansą pakeisti pirmą įspūdį.

Liūtas

Kaip ir Vėžiui, Liūtui būdingi vaikiški bruožai. Gana lengva pelnyti jo palankumą, ypač pasakius, kad jis svarbus ir nepakeičiamas. Tai gali būti vidutiniškas neperspektyvus darbas, į kurį Liūtą priviliojo pasakojimais apie prestižą ir didelę misiją, ir bet kokia kita sritis – jeigu Liūtas leidosi apgaunamas.

Jam svarbu, kaip jį vertina aplinkiniai, ir kartais dėl savo įvaizdžio Liūtas gali pasukti ne ten, kur jam norisi, o ten, kur „kieta“. Pavyzdžiui, gali draugauti su „kūrybiniu elitu“, su kuriuo iš tiesų jaučiasi nejaukiai ir nuobodžiauja. Arba susisaistyti santykiais su populiaria gražia asmenybe, su kuria bus nelaimingas.

Mergelė

Mergelė labai atidi smulkmenoms. Tai gerai ir blogai vienu metu. Bet žmonių tarpusavio santykių kontekste, kur reikia būti objektyviam ir kantriam, Mergelė gali daryti skubotas išvadas, remdamasi detalėmis, kurios jai asmeniškai atrodo reikšmingos.

Kartais dėl šito ji atrodo itin išranki. Bet kartais, užsikabinusi už detalių, kurios iš tiesų ne tokios ir svarbios, Mergelė apsisprendžia, neturėdama bendro supratimo. Pavyzdžiui, kaip partnerį pasirenka žmogų, kuris atitinka Mergelės idealą savo išvaizda ir buities įpročiais, bet laikosi visiškai priešingų vertybių ir požiūrių.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.