4 Zodiako ženklai, kuriuos turėtų būti uždrausta įsimylėti

Iš šių Zodiako ženklų atstovų sunku sulaukti atsako į jausmus. Jie paskui save palieka sudaužytas širdis. Tai Zodiako ženklai, kurių verčiau neįsimylėti.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2024, 12:50 PM, atnaujinta Jul 4, 2024, 12:51 PM

Dvyniai

Jie ryškūs, beatodairiški, lengvabūdžiai... ir apskritai jie šaunūs. Kaip gi neįsimylėti? Bet geriau iš karto išmesti širdį, nei atiduoti ją Dvyniams. Dvyniai pernelyg brangina savo laisvę ir nenori prie nieko prisirišti. Dvyniai ne iš tų, kurie saugo ištikimybę. Jie su džiaugsmu puls į romaną ir net vaizduos, kad yra įsimylėję. Net netrukus pamatysite Dvynius už parankės su kuo nors kitu. Ir kodėl įsižeidėte? Juk Dvyniai nežadėjo būti ištikimi.

Liūtas

Saulės globojami Liūtai patys yra kaip Saulė: taip ir norisi pasišildyti jų spinduliuose. Bet šilumos nesulauksite: jie myli tik patys save. Ir Liūtų negrauš sąžinė po to, kai jie jus mes. O jūs tapsite pačiais nelaimingiausiais žmonėmis, nes visus lyginsite su Saulės globotiniais. Bet tokių, kaip Liūtai, daugiau nėra.

Mergelė

Įsimylėjote Mergelę? Jūs tikri herojai. Juk esate pasirengę išklausyti kritiką, kentėti permainingas nuotaikas ir prisitaikyti prie šių pedantų. Mylėti Mergelę – prarasti save. Jums pavyks sulaukti atsako, jeigu tapsite tokie, kokių nori Mergelė.

Šaulys

Šauliai mieli, žavūs, linksmi ir bepročiai. Bet jūs niekada netapsite jiems vieninteliais ir nepakartojamais, ir Šauliai vargu ar liausis vaikščioję į kairę. Netikite? Tai pirmyn, įsimylėkite Šaulį. Tik po to neverkite ir nesigraužkite nagų.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.