4 vyrai pagal Zodiako ženklą, kurie niekada nesubręsta

2024 m. birželio 26 d. 10:12
Lrytas.lt
Koks vyras laikomas idealiu? Daugumai moterų vyras pirmiausia turi būti brandus, tai yra, iniciatyvus, ambicingas, kantrus ir finansiškai raštingas. Jis moka kontroliuoti emocijas ir laiku apmoka visas sąskaitas.
Daugiau nuotraukų (1)
Tačiau yra tokių vyrų, kurie niekaip negali suaugti, nepaisant skaičių pase. Štai Zodiako ženklai, kuriuose pasitaiko daugiausia tokių vyrų.
Svarstyklės
Vyrų Svarstyklių kaprizai išsiveržia į paviršių tą akimirką, kai jie kategoriškai dėl kažko neužtikrinti, arba tuo atveju, kai kas nors iš jų aplinkos pasiekia daugiau ir greičiau toje sferoje, kuri juos labai domina. Jie labai slepia savo emocijas, pasitelkę apsimestinį heroizmą, bet ilgai taip tęstis negali: atsis akimirka, ir į paviršių išlįs „tikrasis veidas“, sudarytas iš pavydo ir smulkmeniškumo.
Svarstyklės nemėgsta aiškintis santykių ir juolab konfliktuoti, todėl kiek įmanoma stengsis atidėlioti rimtą pokalbį. Vyrai Svarstyklės bėga nuo problemų.
Dvyniai
Ar yra kas nors, į ką vyrai Dvyniai žiūri rimtai? Klausimas retorinis. Šio ženklo atstovai širdyje išlieka vaikais net suaugę ir gali bet kur atrasti šviesiąją pusę. Ši savybė atveria jiems kelią į nerūpestingą gyvenimą be įsipareigojimų, bet jų nepastovumas gali nepatikti atsakingesniems Zodiako ženklams.
Dvyniai retai tampa gerais šeimos žmonėmis, nusistovėjusi buitis jiems greitai atsistoja skersai gerklės. Dvyniai bijo stabilumo.
Žuvys
Astrologai Žuvis apibūdina kaip nepataisomas svajotojas. Kartais jos taip giliai pasineria į iliuzijų pasaulį, kad sugrįžti į realų pasaulį tampa itin sunku. Vyrai, gimę po šiuo ženklu, nemėgsta kurti ilgalaikių planų, jiems paprasčiau pasiduoti emocijoms ir spręsti problemas kaip vaikystėje: trepsėti kojomis, rėkti ir isterikuoti.
Vyrų Žuvų nebrandumas pasireiškia polinkiu laukti momento, kada problemos išnyks pačios. Žuvys labai mėgsta gailėti savęs ir dėl vaikiško naivumo ir gerumo jomis labai lengva manipuliuoti.
Avinas
Atrodytų, ką šiame reitinge veikia apsigimę lyderiai – Avinai? Jų silpnybė – emocijų kontrolė. Impulsyvus ir ūmus vyras Avinas ne visada sugeba suvaldyti pykčio protrūkius. Kaip vaikas, sukėlęs isteriją žaislų parduotuvėje, jis rėks ir protestuos, kol negaus, ko nori.
Be erzinančių nuotaikos svyravimų, Avinai aplinkiniams demonstruoja ne šiaip egoizmą, o įsisenėjusį egocentrizmą, spjaudydami į kitų jausmus iš aukštos varpinės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.