4 moterys pagal Zodiako ženklą, kurias lengva nustebinti

2024 m. birželio 23 d. 13:29
Lrytas.lt
Kai kurių moterų niekaip nenustebinsi – nors žvaigždę nuo dangaus nukabink, nė nešyptelės. Bet yra ir kitokių – kurios dėl kiekvienos smulkmenos aikčioja. Kas gi šios moterys pagal Zodiako ženklą?
Daugiau nuotraukų (1)
Dvyniai
Bet kokio amžiaus Dvyniai svajoja apie stebuklą. Šios moterys žvelgia į pasaulį plačiai atmerktomis akimis. Ir štai kažkas iššoka iš krūmų su ryškiais balionais ir ledais. O Dvyniai nualpsta (žinoma, iš laimės). O jeigu norite sulaukti plojimų, pasitelkite fantaziją – nustebinkite Dvynių ženklo moterį auskarais su briliantais ar platinine apyranke. Dvyniai labai mėgsta dovanas ir jomis džiaugiasi, kaip vaikai.
Liūtas
Liūtės pratusios prie prabangos. Bet tai nereiškia, kad jos neliks sužavėtos kuklia žibuokle žiemą ar žvaigžde, kurią jūs pavadinote jų garbei. Liūtės įvertins kiekvieną staigmeną, svarbiausia – nesikartoti. Nors jeigu kiekvieną dieną joms įteiksite puokštę iš banknotų – tai, ko gero, suveiks – stebinkite ir toliau.
Svarstyklės
Praktiškos Svarstyklės taip pat moka stebėtis. Ir vyrams nebūtina kreiptis į kūrybines agentūras. Reikia tik būti nuoširdiems. Skrydis balionu ne jūsų kišenei? Surenkite romantišką vakarą žalioje pievelėje. Tik pašalinkite uodus ir vorus, kitaip Svarstyklės taip nustebs, kad daugiau jų nepamatysite. Griaukite šablonus ir elkitės taip, kaip liepia širdis – Svarstyklės įvertins viską, kas daroma iš širdies, ir tam visai nebūtina išleisti milijonų.
Ožiaragis
Ledo karalienių niekuo nenustebinsi. Bet jūs tiesiog nebandėte! Ožiaragiai dievina dovanas ir staigmenas. Ir joms nėra skirtumo, kaip nuspręsite šokiruoti šį kartą – jos aiktelės ir dėl voko su pinigais, ir dėl pyragėlio, kurį nupirkote už paskutinius pinigus. Ir tik nereikia sakyti, kad džiaugtis tokiais niekais gali tik tos, kurios nėra valgiusios nieko saldžiau už morką. Galbūt Ožiaragė apie tą morką svajojo – ji primena jai vaikystę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.