Zodiako ženklas, kuris gali sugriauti jums gyvenimą: pridarys daug bėdos

2024 m. birželio 14 d. 12:03
Lrytas.lt
Kai kurių žmonių santykiai nesiklosto jokiomis aplinkybėmis. Dar daugiau, esant ilgalaikiam kontaktui jie gali vienas kitam sugriauti gyvenimą.
Daugiau nuotraukų (1)
Tokių dalykų išvengti galima atsižvelgus į Zodiako ženklų suderinamumą.
Avinas
Avinai itin retai griebiasi melo, nes yra pratę veikti tiesmukai. Jie rinksis grubią jėgą, o ne gudrias kombinacijas. Iš to kyla jų meilė tiesai, atvirumo poreikis. Bet plepumas gali Avinus tiesiog sužlugdyti. Jeigu jų kelyje pasipainios klastingas Vėžys, jis lengvai pasinaudos šio žmogaus naivumu ir panaudos jį saviems tikslams.
Jautis
Sunku įsivaizduoti labiau nesuderinamus žmones, nei Jautis ir Šaulys. Jautis garsėja savo lėtumu, kruopštumu, konservatyvumu. O Šauliai niekada nesėdi vienoje vietoje, keičia miestus ir šalis, trykšta energija ir optimizmu. Šie skirtingi poliai netraukia vienas kito, nes jų gyvenimiški interesai pernelyg skiriasi. Jeigu Šaulys nuolat skubins neryžtingą Jautį, jo psichika tiesiog neatlaikys.
Dvyniai
Nepaisant to, kad Dvynius ir Mergelę valdo ta pati planeta (Merkurijus), jie yra vienas kito priešingybės. Subalansuota, šaltakraujė ir racionali Mergelė smerkiančiai žiūri į lengvabūdžius Dvynius. Jai nepatinka šio ženklo laisvumas ir neatsakingumas. Mergelėms nuolat norėsis Dvynius „pataisyti“. Bet tai tik sužlugdys Dvynių gyvenimą.
Vėžys
Vėžiai yra energetiniai vampyrai. Jie vadovaujasi emocijomis, visada bando pajausti žmogų. Vėžiai nesijaučia saugiai, kai jiems tai nepavyksta. Todėl kontaktuoti su uždarais Vandeniais jiems kategoriškai nerekomenduojama. Šie ciniški ir šaltakraujai Oro stichijos atstovai išves iš proto jautrius Vėžius.
Liūtas
Nepaisant priklausymo tai pačiai Ugnies stichijai, Liūtų ir Avinų buvimas toje pačioje vietoje gali baigtis skandalu. Jie abu iš prigimties lyderiai, nemėgsta pralaimėti. Be to, Liūtai metų metus formuoja savo reputaciją, nuolat būna dėmesio centre. Todėl Avino pergalė ir demonstratyvus džiaugsmas gali rimtai pakirsti išdidaus Liūto pozicijas. Liūtui neverta net turėti reikalų su tokiu konkurentu.
Mergelė
Mergelės tik išoriškai demonstruoja savo šaltumą. Viduje jos pakankamai emocingos, pažeidžiamos. O Vėžiai puikiai tą jaučia, mato galimybę manipuliuoti. Jie meistriškai valdo bejėges Mergeles, nuolat joms keldami skausmą.
Svarstyklės
Jeigu Svarstyklės susipažindamos pasidomėtų žmogaus Zodiako ženklu, galėtų išvengti didelių problemų savo gyvenime. Reikalas tas, kad joms kategoriškai negalima turėti reikalų su Skorpionais. Jie lygioje vietoje daro konfliktus, iščiulpia iš žmogaus visas jėgas, slopina. Harmoninga Svarstyklių psichika tokiais momentais reguliariai sutrinka. Konfrontacija rimtai pažeidžia jų emocinę sveikatą.
Skorpionas
Jeigu daugumai kitų Zodiako ženklų verčiau nebendrauti, nes jie pernelyg skirtingi, tai Skorpionus ir Liūtus sieja pernelyg daug bendrumų. Abu pripratę dominuoti, slopinti aplinkinius savo jėga. Bet Liūtas daug labiau trokšta valdyti žmones, nes neįsivaizduoja savo gyvenimo be visuomenės. Jo pasitikėjimas savo jėgomis gali suvaidinti lemiamą vaidmenį lyderių susirėmime. Skorpionas neištvers pralaimėjimo, jo savivertė bus kaip reikiant pakirsta.
Šaulys
Laisvi Šauliai nepakenčia jokių apribojimų. O Ožiaragiai pernelyg mėgsta kontroliuoti aplinkinius. Šaulių prigimtis tiesiog neatlaikys griežto reglamentavimo. Ožiaragių stabilumas ir konservatizmas sugniuždys džiaugsmingą Šaulių psichiką.
Ožiaragis
Norint sunervinti Ožiaragį, reikalingi impulsyvūs, iracionalūs poelgiai. Pedantiški ir kruopštūs Ožiaragiai pradės nekęsti Avinų jau nuo pirmos buvimo šalia dienos. Emocingi Ugnies stichijos atstovai, juo nuomone, gyvena absoliučiai neteisingai. O jeigu Avinai pasieks sėkmės greičiau už Ožiaragius, pastarųjų psichikai bus suduotas nepataisomas smūgis.
Vandenis
Vandeniai turi unikalų savybių rinkinį: jie sugeba į priekį nuspėti žmogaus žingsnius, pažvelgti į ateitį, ją pakeisti. Tačiau bet koks jų bandymas „pataisyti“ lėtą ir konservatyvų Jautį nuo patpražių pasmerktas žlugti. Kuriuo nors momentu įsiutęs Jautis juos tiesiog sutryps.
Žuvys
Jautrias Žuvis nuolat persekios neįvertinimo jausmas santykiuose su Vandeniu. Egoistiški Oro stichijos atstovai nekreipia dėmesio į paprastų žmonių poreikius. Vandeniai nuolat pažeidžia sąlygas, ribas ir pažadus. Tokios nepagarbos Žuvys nesugebės ilgai kęsti. Priešingu atveju jų subtili psichika irs sulig kiekviena diena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.