Geriau bus vieni: 5 didžiausi introvertai pagal Zodiako ženklą

2024 m. gegužės 18 d. 13:25
Lrytas.lt
Dar Karlas Gustavas Jungas padalino žmones į introvertus ir ekstravertus pagal jų elgesio ypatybes, temperamentą ir pomėgį kontaktuoti su aplinkiniu pasauliu.
Daugiau nuotraukų (1)
Jeigu ekstravertai pripratę nukreipti savo energiją į išorinį pasaulį, tai introvertai susitelkę į vidinį. Jie linkę tuščiai nešvaistyti energijos ir taupo savo vidinius resursus, vietoj triukšmingų kompanijš renkasi vienatvę ir darbą su savimi.
Dauguma introvertų – ramūs žmonės, neretai gana drovūs. Jie mėgsta gyventi pagal aiškų planą ir nepakenčia spontaniškumo.
Šio charakterio tipo atstovams būtina turėti pakankamai asmeninės erdvės, o triukšmingų kompanijų ir didelių žmonių sambūrių jie paprastai vengia.
Štai kas yra didžiausi introvertai pagal Zodiako ženklą.
Jautis
Astrologai tvirtina, kad žmonės, gimę po Jaučio ženklu, nemėgsta triukšmingų kompanijų ir esant galimybei linkę neišeiti iš asmeninės komforto zonos. Jaučiai su malonumu organizuos prabangią vakarienę ir pakvies į svečius draugus, bet tik jei patys paskirs dieną ir laiką. Priešingu atveju svečiai jiems gali tapti rimta našta ir problema.
Jautis nemėgsta, kai pažeidžiama jo asmeninė erdvė. Be to, introvertai Jaučiai pripratę vykdyti profesines pareigas savo tempu, ir menkiausias pašalinis triukšmas juos gali išmušti iš kelio. Jie kaip niekas kitas mėgsta sudarinėti sąrašus ir planus ir besąlygiškai jais vadovautis. Ypač uždari paprastai tampa Jaučiai, kuriuos praeityje įskaudino: atverti širdį naujam žmogui dabar jiems be galo sunku.
Žuvys
Žuvys – prisiekę introvertai. Paprastai jos gyvena savame „akvariume“ ir jų visiškai nedomina, kas vyksta kitapus jo ribų. Būtent todėl dauguma mano, kad Žuvys – snobės, iš kurių sunku ištraukti žodį, bet toks požiūris labai klaidingas. Tiesiog Žuvims daug įdomiau keliauti po savo vidinį pasaulį, juk jis joms daug jaukesnis ir įprastesnis už aplinkinį. Tuo ir paaiškinamas jų atsiribojimas.
Žuvims labiau patinka kurti savo pasaulius, nei gyventi realiame. Žuvys mėgsta svajoti, skraidyti padebesiais, todėl jas suprasti būna gana sudėtinga. Emociškai jautrioms aplinkai Neptūno globotinėms daug kas gali išsispręsti per vieną akimirką. Paprastai Žuvys savyje laiko savyje tiek nerimą, tiek džiaugsmus – daugių daugiausiai retkarčiais pasidalindamos jais su pačiais artimiausiais žmonėmis.
Skorpionas
Skorpionai iš tų, kurie itin nenoriai mezga kontaktus, o juolab jie nepradės atvirauti su pirmu sutiktu. Kad jie kam nors atvertų širdį, turi įvykti kažkas išskirtinio. Nedaug kas gali pasigirti artimais santykiais su Skorpionu: pajusti jo „geluonį“ kur kas realiau, nei išgirtsti gerą žodį savo adresu.
Skorpionai retai atveria širdį kitiems žmonėms. Iš tiesų gimusieji po Skorpiono ženklu gali būti aistringi, charizmatiški ir ryškūs. Bet daugumą tokių žmonių galima palyginti su fejerverku: akimirką sprogę, jie sudega ir greitai sugrįžta į savo jaukų pasaulėlį, „geldami“ tiems, kurie teiksis pažeisti jų neįkainojamą ramybę.
Vėžys
Vėžiai gali išlikti bendraujantys ir draugiški, su malonumu išeiti į žmones. Todėl šimtu procentų introvertais jų nepavadinsi. Bet introvertiškumo juose daug daugiau, nei ekstravertiškumo. Vėžiui dažnai reikia pabūti vienumoje su savo mintimis ir jausmais.
Vėžiui reikia nemažai laiko pabūti su savimi, kad atstatytų vidinę energiją ir tiesiog pailsėtų. Ypač nemalonūs jiems nereikšmingi pokalbiai, atitraukiantys juos nuo kūrybinių polėkių ar kapstymosi savyje priepuolių. Jeigu smulkmena sutrukdys jo vidiniam „darbui“, Vėžys puls į depresiją. Be abejo, ilgai likti vienumoje su savimi šio ženklo atstovai negali, bet taip pat ir negali užsirakinti visų spynų, juk gera nuotaika tiesiogiai priklauso nuo laiko, kurį Vėžiai skyrė sau.
Apskritai dauguma Mėnulio žmonių stipriai išgyvena dėl dalykų, į kuriuos kiti neatkreiptų dėmesio. Vėžiai – be jokios abejonės empatiški. Jeigu kenčia artimas žmogus, jie šias emocijas išgyvena dvigubai.
Ožiaragis
Tik išrinktieji gali patekti į Ožiaragių bendravimo ratą. Kartais šio ženklo atstovai tiek pasineria į savo mintis, kad kiti laiko juos grubiais, šaltais aplinkinių atžvilgiu. Nors daugeliu atvejų tai netiesa. Būti triukšmingame vakarėlyje Ožiaragiams – tikras išbandymas. O su geru draugu išgerti puodelį kavos, ar, dar geriau, su mėgstama knyga prigulti namuose – pats tas! Ožiaragiai moka mėgautis vienatve.
Dažnai susikaupę ir ryžtingi Ožiaragiai slepiasi savyje ir nenori dalintis asmeniniais dalykais net su artimiausiais žmonėmis. Jie neskuba išsakyti savo nuomonės, o jeigu ji skiriasi nuo daugumos – patylės, kad tik nereikėtų ginčytis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.