4 Zodiako ženklai, kurie nuolat skundžiasi gyvenimu

Yra žmonių, kuriems viskas sekasi iš pažiūros neblogai, bet jie vis tiek linkę viskuo skųstis. Tai gali būti susiję ir su jų Ziodiako ženklu.

 Ir labai sėkmingas žmogus gali turėti pomėgį skųstis gyvenimu.<br> 123rf nuotr.
 Ir labai sėkmingas žmogus gali turėti pomėgį skųstis gyvenimu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2021, 10:47 AM

Žuvys

Jos tikros mėgėjos skųstis gyvenimu, ir kartais į šiuos skundus taip įsijaučia, kad net nebežino, kur tiesa, o kur prasimanymai. Dėl šio savo pomėgio jos neretai sulaukia aplinkinių užuojautos, juolab, kad jų nusiskundimai skamba išties dramatiškai.

Žuvims patinka, kai jų gailisi, net jeigu tam nėra rimto pagrindo. Net paminėjęs, kad jų gyvenime nutiko kažkas gero, šio ženklo atstovas būtinai pridurs, kad viskas gali pakrypti bloga linkme.

Pagrindinis patarimas šio ženklo atstovams būti džiaugtis tuo, ką pavyko pasiekti (o Žuvims pavyksta nemažai), o ne skųstis, kad kažkas vėl nepasisekė.

Vėžys

Jie geraširdžiai, mieli ir jautrūs. Gal dėl to, kad šių savybių neretai trūksta aplinkiniams, Vėžys ir linkęs nuolat skųstis. Net kai daugelis dalykų jo gyvenime klostosi gerai, jis atsimins sritį, kurioje sekasi prasčiau, ir būtinai apie tai papasakos visiems, kas jo klausysis.

Ypač Vėžys mėgsta guostis tuo, kad artimieji jo nesupranta ir nepalaiko, kad jam vienam tenka rūpintis namais ir vaikais. Galbūt pasiskųs ir dėl nutikimų, kurie jau seniai praeityje, bet jam vis tiek neduoda ramybės.

Svarstyklės

Jos ypač linkusios savęs gailėtis ir skųstis tuomet, kai įvykiai pakrypsta ne taip, kaip jos tikėjosi, arba kai vyksta kažkas, kas joms atrodo neteisinga jų atžvilgiu. Svarstyklės mėgsta gėrį ir harmoniją, ir joms labai skaudu, kad šiuolaikiniame pasaulyje to neretai trūksta.

Šio ženklo atstovai visuomet stengiasi vengti konfliktų, bet jei jau įsivelia į nemalonią situaciją, nori apie tai ilgai pasakoti draugams ir artimiesiems. Tai jiems padeda greičiau pasijusti geriau.

Jautis

Nors geba puikiai pasirūpinti savo ir artimųjų gerove, jis nepraleis menkiausios progos pasiskųsti, kad jam trūksta ir pinigų, ir aplinkinių palaikymo.

Jautis visuomet atidžiai stebi, kaip gyvena kiti, ir išgyvena, jei jam kažkas klostosi prasčiau. Ir jeigu mėginsite jam aiškinti, kad nėra ko skųstis, jis jums pateiks krūvą pavyzdžių, neva įrodančių, kad jam nesiseka. Geriau nesiginčyti, tiesiog išklausyti Jaučio skundų – jam po to palengvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.