Zodiako ženklai, kuriems ypač sunku dirbti kartu

Atmosfera darbe labai priklauso nuo darbuotojų tarpusavio santykių. Deja, yra tokių Zodiako ženklų, kuriems sutarti ypač sudėtinga.

 Kai kuriems kolegoms vertėtų laikytis saugaus atstumo vienas nuo kito.<br> 123rf nuotr.
 Kai kuriems kolegoms vertėtų laikytis saugaus atstumo vienas nuo kito.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2021, 11:31 AM

Jautis ir Avinas

Šioje poroje viską gadina sudėtingas užsispyrėlio Avino charakteris. Jis – lyderis iš prigimties, nenusiteikęs nusileisti ir tiesos ieškoti diskusijoje. Jis nori, kad visi aplinkui jam paklustų.

Be to, Avinas impulsyvus ir linkęs pasakyti žmogui į akis viską, ką galvoja. Būtent šios savybės ypač kliūna Jaučiui, kuris dėl to gali net pulti į ašaras. Veikiausiai po kurio laiko jis pradės Avino šalintis.

Vandenis ir Mergelė

Jų santykius apibūdina priežodis „Kaip šuo su kate“. Šie ženklai visai nesugeba vienas prie kito prisitaikyti. Ir jiems, ir kitiems kolegoms bus ramiau, jei jų keliai biure nesusikirs ir jie sėdės kuo toliau vienas nuo kito.

Kai jie visgi susidurs, tikėtini garsūs ginčai pakeltu tonu. Jų požiūriai į gyvenimą, pomėgiai ir humoro jausmas visiškai skirtingi, ir tie skirtumai juos abu kaip reikiant erzina.

Liūtas ir Vėžys

Tokioje poroje Liūtą erzins Vėžio lėtumas ir skrupulingumas, o šį – Liūto impulsyvumas ir kategoriškumas.

Konfliktų ypač sunku išvengti, jei Liūtas – viršininkas, o Vėžys – jo pavaldinys. Šis jausis viršininko nuolat skriaudžiamas ir veikiausiai ryšis išeiti iš darbo.

Žuvys ir Dvyniai

Meilėje tokia sąjunga gali būti sėkminga, bet tik ne darbe. Juos erzina viens kito savybės, nors jie turi ir panašumų.

Jei Dvyniai vadovauja, jie nuolat linkę rizikuoti ir to paties tikisi iš Žuvų. O šioms rizika sukelia stresą ir vidinę sumaištį. Be to, Dvyniai linkę juokauti ir nepiktai pasišaipyti iš savo kolegų, o Žuveles tokios pašaipos labai žeidžia.

Ožiaragis ir Šaulys

Jie darbovietėje, suėję į krūvą, tampa tikrais intrigantais ir paskalų nešiotojais. Visokie šniukštinėjimai aplink ir įtarinėjimai trukdys užsiimti tiesioginiu darbu. Į savo intrigas jie įtraukia ir aplinkinius ir nuolat skatina juos pasirinkti, kurią pusę palaikys.

Kartais jiems kyla ir neblogų idėjų, o tikra kova tarp jų prasidės, jei vienas iš jų sulauks paaukštinimo ar kitokio vadovybės įvertinimo.

Vandenis ir Skorpionas

Jiems sunku palaikyti tinkamus dalykinius santykius, nes nuolat norisi tarpusavyje konkuruoti. Be to, Vandenį erzina tai, kad Skorpionas kategoriškas ir nenori išklausyti kitų, o šį nervina, kad Vandenis emocionalus ir linkęs įsižeisti dėl kiekvieno nieko. Jei visgi jie pasistengtų ir įsiklausytų viens į kitą, kartu dirbti jiems nebūtų taip sunku, kaip aukščiau minėtoms poroms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.