3 agresyviausi Zodiako ženklai: sunku patikėti

Kartais visiems nutinka situacijų, kai nelaiko nervai, prarandama savikontrolė, mes supykstame. Ne kiekvienas sugeba kontroliuoti savo emocijas, ir tai gali baigtis baisiomis pasekmėmis.

 Ne kiekvienas sugeba kontroliuoti savo emocijas, ir tai gali baigtis baisiomis pasekmėmis.<br> 123rf nuotr.
 Ne kiekvienas sugeba kontroliuoti savo emocijas, ir tai gali baigtis baisiomis pasekmėmis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2021, 10:45 AM, atnaujinta Jul 8, 2021, 9:22 AM

Štai trys patys agresyviausi Zodiako ženklai, su kuriais reikia elgtis ypač atsargiai.

Juolab, kad dėl vieno iš jų net sunku įtarti, kad jis gali būti toks pavojingas.

Avinas

Ką jūs! Negi šie draugiški ir atviri žmonės, pasirengę visada padėti, priklauso prie pačių agresyviausių? O taip. Be abejo, Avinas sužavės jus savo teigiamomis savybėmis, juk tai iš tiesų puikus žmogus. Ir jis toks lieka, kol nesusinervina.

Kaip jį sunervinti? Deja, tai labai paprasta. Tarp neigiamų Avino savybių yra impulsyvumas ir ūmumas, todėl kartais pakanka vienos nevykusios frazės. Avinas užsidega greitai, kaip degtukas, bet taip pat greitai užgesta. Tačiau pykčio protrūkyje jį apima afekto būsena, per kurią jis gali ne tik sužaloti, bet ir nužudyti.

Jam sunku kontroliuoti emocijas ir dirglumą, tuo jis gąsdina artimuosius ir mylimą žmogų. Vėliau jis gailisi ir atsiprašinėja, bet to, kas padaryta, jau nepakeisi. Avinui reikia mokytis kontroliuoti save.

Skorpionas

Šis ženklas – lyderis tarp pačių agresyviausių Zodiako ženklų. Taip, premija ne pati prestižiškiausia, bet nuo šio titulo niekur nedingsi. Žinoma, nesiruošiame teigti, kad visi Skorpionai – žudikai ir piktadariai. Ne, labai dažnai tai – padorūs šeimos žmonės ir darboholikai, kurie traukia tik teigiamą dėmesį.

Bet jie labiau už kitus linkę į dirglumą ir agresiją. Jis primena atvirą nervą, kuris pernelyg aktyviai atsiliepia į bet kokį išorinį poveikį. Tai yra, Skorpioną lengva išprovokuoti.

Bet Skorpionas nesprogsta iš karto. Jis kaupia susierzinimą, kuris perauga į keršto planą. Ir tai labai pavojinga, nes įpykęs jis nežino pasigailėjimo ir pasirengęs bet kokiai niekšybei. Slėpkitės, jei atsitiktinai ar tyčia jį nuskriaudėte, jis niekada to nepamirš ir atsilygins atsiradus pirmai galimybei.

Vėžys

Vėžio apskritai niekas nesitiki pamatyti šiame sąraše. Negi jie agresyvūs? Kaip galima taip pavadinti šį geraširdį, komunikabilų ir atvirą žmogų? Iš tiesų tai visai nekonfliktiška asmenybė. Vėžys nebando tyčia veltis į ginčus ar ką nors skriausti. Priešingai, jam patinka susikurti padorią reputaciją, nes jam rūpi kitų nuomonė.

Bet problema ta, kad tai emocinga asmenybė. Tai jausmų gniužulas, ir tai lemia dažnus protrūkius, isterijas ir įprotį iš musės padaryti dramblį. Galėjo taip nutikti, kad kreipėtės į Vėžį su nekaltu prašymu, o jis staiga ima ant jūsų karti visus šunis.

Kodėl taip nutinka? Tiesiog tuo momentu jis išgyveno kažkokią seną nuoskaudą, galvojo apie kažką negatyvaus arba prisiminė vieną iš senų jūsų nuodėmių. Ir štai pakliuvote į jo akiratį. Su Vėžiu reikia elgtis ypač jautriai ir atsargiai, nes jis gali pratrūkti pykčiu bet kurią akimirką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.