4 vyrai pagal Zodiako ženklą, neduodantys ramiai gyventi savo buvusiosioms

Gyvenime būna visko, nuo skyrybų niekas neapsaugotas. Paprastai užbaigti santykius pasiūlo vienas iš sutuoktinių, bet būna atvejų, kai to nori abu. Tokiu atveju viskas įvyksta greitai ir ramiai, bet ne visada viskas baigiasi gerai.

 Astrologai išsiaiškino, po kokiais Zodiako ženklais gimę vyrai yra patys blogiausi vyrai po skyrybų.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai išsiaiškino, po kokiais Zodiako ženklais gimę vyrai yra patys blogiausi vyrai po skyrybų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2021, 11:14 AM

Astrologai išsiaiškino, po kokiais Zodiako ženklais gimę vyrai yra patys blogiausi vyrai po skyrybų.

Šaulys

Šio ženklo vyrai ramiai ir lengvai užbaigia santykius ir neprisimena savo merginos. Bet tik tuo atveju, kai vyras pats nusprendžia skirtis. Bet jeigu santuokoje moteris priėmė sprendimą skirtis ar buvo neištikima, vyras kariaus. Tokiu atveju jis kels skandalus, stengsis moterį blogai pavaizduoti prieš jos naują vyrą ir darys viską, kad sukeltų jai nepatogumų.

Svarstyklės

Tai ramus Zodiako ženklas. Jis bus toks tol, kol kiti darys taip, kaip nori jis. Kitu atveju vyras kels skandalus. Jeigu moteris užgavo jo savimeilę, vyras isterikuos visą dieną. Prieš išeidamas jis ilgą laiką galvos, kaip jam geriausia pasielgti. Net jeigu jie išsiskirs, vyras periodiškai primins moteriai apie save.

Skorpionas

Tai pats siaubingiausias vyras. Santykius su juo nuolat lydi priekaištai ir nepasitenkinimas. Jis visada ieškos priežasties skandalui ir padarys viską, kad visada būtų teisus. Po išsiskyrimo su Skorpionu moterys ilgai kenčia. Bet vyras pradeda periodiškai grįžti pas moterį, taip ją dar labiau skaudindamas.

Žuvys

Tai – šio reitingo lyderiai. Toks vyras atgrasus, nepakenčiamas ir gadins savo buvusiai moteriai jos santykius. Net po keleto metų jis primins apie save ir darys viską, kad jo buvusiai išrinktajai būtų kuo blogiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.