3 Zodiako ženklai, kuriems pinigai neša nelaimes

2019 m. birželio 5 d. 11:07
Lrytas.lt
Ar gali pinigai tapti nelaimės priežastimi? Pasak psichologų, požiūris į pinigus priklauso nuo žmogaus charakterio. Kadangi manoma, kad charakteris susijęs ir su Zodiako ženklu, astrologai turi paaiškinimų, kokiems Zodiako ženklams pinigai laimės neatneša.
Daugiau nuotraukų (1)
Vandenis
Šio ženklo atstovai – idealistai, skiriantys daugiau dėmesio aukštoms materijoms, o ne finansams. Jie mato laimę dvasiniame augime, o ne materialinėse gėrybėse. Vandenis niekada nedreba dėl savo santaupų, nes jų praktiškai niekada neturi.
Jis dažnai tampa sukčių ir visų įmanomų finansinių aferistų auka. Bet Vandenis ir tokiais atvejais nenusimena, o žiūri į pinigų praradimą filosofiškai. Pinigai negali padaryti Vandenio laimingo, nes jis randa laimę dalykuose, neraikalaujančiuose materialinių investicijų.
Jeigu Vandenis netikėtai gaus didelę sumą pinigų, tai nepadarys jo laimingo, o tik atneš galvos skausmą. Jis kentės dėl to, kad nežino, kaip teisingai tvarkyti finansus, ir galiausiai gali išleisti didžiulę sumą kokios nors savo ekstravagantiškos idėjos įgyvendimimui. Vandenis mano, kad dideli pinigai gali atkreipti sukčių ir nusikaltėlių dėmesį. Turtas tampa nerimastingų minčių, baimės dėl savo ir artimų žmonių gyvybės šaltiniu.
Nors ir būdamas abejingas pinigams, gavęs priedą prie atlyginimo Vandenis dažnai priima tai kaip jo sugebėjimų nuvertinimą. Jam atrodo, kad jo darbą turėjo įvertinti labiau. Ir tada jis kenčia bei jaučiasi nelaimingas.
Avinas
Guvus, energingas Avinas niekada nesiekia tapti turtuoliu: jį visiškai tenkina situacija, kai pinigų pakanka patiems būtiniausiems dalykams. Jis neįtikėtinai nerūpestingai elgiasi su finansais: gali išmesti pinigus į balą, paskolinti dideles sumas draugams, padėti vargšams.
Avinas visada stengiasi būti pirmas ir pinigus vertina kaip priemonę pasiekti tikslui. Jeigu tektų rinktis pinigus ar garbę, jis praktiškai visada pasirinktų garbę.
Avino pajamų augimas nereiškia, kad automatiškai augs jo pasitenkinimas gyvenimu. Jis būna toks pasinėręs į darbą ir norą pasiekti karjeros viršūnę, kad nelieka laiko su malonumu leisti uždirbtus pinigus.
Avino laimė priklauso ne nuo jo banko sąskaitos, o nuo susižavėjimo ir pagarbos, kuriuos jis kelia aplinkiniams. O kadangi garbės ir pripažinimo už pinigus nenupirksi, jie ir negali padaryti Avino laimingo. Jam kur kas vertingesni ir aktualesni dalykai – lyderio pozicija, pranašumas bet kokioje veikloje ir socialinės padėties augimas.
Ožiaragis
Šio ženklo atstovai labai rimtai žiūri į pinigus, bet retai tampa laimingi, turėdami didelį turtą. Jaunystėje Ožiaragis daug ir stropiai dirba, kad pasiektų finansinę gerovę. Geriausius gyvenimo metus jis pašvenčia atkakliam darbui, atsisakydamas pasilinksminimų ir malonumų. Natūralu, kad tokiomis sąlygomis jis negali jaustis laimingas.
Ožiaragis nuolat lygina save su turtingesniais žmonėmis ir kenčia dėl to, kad negali priartėti prie jų lygio. Jis mėgsta kartoti frazę: „Laikas – pinigai“, ir labai išgyvena, kad laikas, skirtas poilsiui, neleidžia jam uždirbti pinigų. Toks požiūris neleidžia mėgautis poilsiu ir mažina gyvenimo kokybę.
Siekdamas trokštamų pajamų Ožiaragis gyvena asketiškai, taupo visur, o ypač – malonumų sąskaita. Kai pagaliau jis pasiekia suplanuotą gerbūvį, būna taip dvasiškai ir fiziškai išsekęs, kad jam nepakanka jėgų mėgautis įgytu turtu. Iš įpročio jis ir toliau gyvena taupymo režimu, vengia neapgalvotų išlaidų.
Psichologai teigia, kad pinigai atneša laimę tiems, kurie iš principo sugeba džiaugtis ir patirti gyvenimo malonumą. Pinigai Ožiaragiui atveria naujas galimybes, bet jis praleidžia šansą jomis pasinaudoti ir tapti laimingesnis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.