Pratęstas terminas registruoti istorijas projekte „Senas daiktas – nauja istorija 2024“ Laiko yra iki lapkričio 4 d.

2024 m. spalio 22 d. 10:51
Lrytas.lt
Naujienų portale Lrytas startavęs unikalus projektas „Senas daiktas – nauja istorija 2024“, kai seni daiktai ar jų detalės gali būti prikelti naujam gyvenimui, sulaukė didžiulio vyresniosios kartos skaitytojų susidomėjimo ir aktyvaus dalyvavimo. Būtent todėl nuspręsta pratęsti terminą iki lapkričio 4 d., per kurį galima pateikti senjorų anketas ir senų daiktų nuotraukas skaitytojų bei specialios komisijos vertinimui.
Daugiau nuotraukų (2)
Tad projekto iniciatoriai kviečia senjorus būti aktyviais ir dalintis savo istorijomis su visais portalo Lrytas skaitytojais, kaip jie senus elektronikos daiktus arba tam tikras jų dalis prikelia naujam gyvenimui.
„Mieli senjorai, džiaugiamės, kad taip aktyviai dalyvaujate konkurse „Senas daiktas – nauja istorija 2024“, tad šia proga pratęsėme registracijos laikotarpį iki lapkričio 4 dienos! Kviečiame Jus ir toliau registruoti savo istorijas, dalintis nuotraukomis ir atgaivinti jaukius prisiminimus“, – sako bendrovės „EMP Recycling“ generalinis direktorius Darius Valeika.
Primename, kad tai – pirmoji tokio pobūdžio socialinė iniciatyva Lietuvoje, kurios nugalėtojus išrinks ir skaitytojai, ir specialiai sudaryta vertinimo komisija, atrinkusi originaliausias senjorų papasakotas istorijas.
Kaip jau skelbta, konkursas vyksta 2024 m. spalio 7 – lapkričio 7 d. dviem etapais. Pirmojo etapo metu naujienų portalo skaitytojai vertins konkursui pateiktas ir Lrytas aprašytas senjorų papasakotas istorijas, kaip jie seniems elektronikos prietaisams suteikė naują gyvenimą.
Registruokite istorijas ir balsuokite už jas paspaudę šį puslapį.
Antrojo etapo metu daiktus ir jų istorijas, surinkusias daugiausiai skaitytojų balsų, vertins specialiai šiai iniciatyvai suburta komisija: TV laidų vedėja Živilė Vaškytė-Lubienė, projekto „60+“ įkūrėja Laura Balčiūtė, naujienų portalo Lrytas verslo vystymo vadovė Greta Ališauskaitė-Bagušauskienė, bendrovės „EMP Recycling“ generalinis direktorius Darius Valeika.
Komisijos nariai atrinks geriausias senjorų papasakotas istorijas apie naujam gyvenimui prikeltus daiktus, kurių autoriai bus apdovanoti. Nugalėtojų laukia puikūs prizai: trims iš jų atiteks kelialapiai į sanatoriją, o dar septyni bus apdovanoti rėmėjų dovanomis.
Projekto „Senas daiktas – nauja istorija 2024“ organizatoriai – nuo 1999 m. Lietuvoje gyvuojanti elektronikos atliekų perdirbimo įmonė „EMP Recycling“ ir žurnalas „60+“.
Dar daugiau istorijų – naujienų portalo Lrytas specialiame socialiniame projekte „Senas daiktas – nauja istorija 2024“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.