Moteris per pasimatymą suvalgė 48 austres – liko šokiruota, kas nutiko po to

Moteris iš JAV, Atlantos buvo išjuokta internete po to, kai socialiniame tinkle „TikTok“ pasidalino įrašu, kuriame ji tikino per pasimatymą su vyru suvalgiusi 48 austres – įraše net girdėti kaip valgydama ji sriubčioja – bei krabo blynelį ir raudonųjų bulvių patiekalą.

 Austrės.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Austrės.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Austrės.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Austrės.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 19, 2023, 7:54 PM

Vaikinas, pasirodo, užsisakė tik vieną gėrimą – jis manė, kad pasimatymo metu jie neužsisakinės maisto. Tačiau moteris to nepaisė, ji valgė lėkštę po lėkštės.

Tačiau vakarienei einant į pabaigą vaikinas nuėjo pasinaudoti tualetu ir daugiau nebegrįžo, palikdamas ją sumokėti 175 eurų vertės sąskaitą.

„Kodėl, po velnių, jis pasakė, kad eina į tualetą ir daugiau nebegrįžo? Praėjo 10, 20, 30 minučių“, – @equanaaa, dar žinoma kaip EquanaB, sakė savo sekėjams daugiau nei dviejų milijonų peržiūrų sulaukusiame po pasimatymo įkeltame vaizdo įraše.

„Kai padavėjas atnešė ketvirtą lėkštę, jis žiūrėjo į mane taip, tarytum aš būčiau išprotėjusi. Man nerūpėjo. Aš neturėjau kito pasirinkimo – maistas buvo toks skanus“, – tikino moteris.

Šis incidentas įvyko restorane „Fontaine‘s Oyster House“. Jo darbuotojai, be abejo, liko nustebinti moters gebėjimo suvalgyti tiek daug šio gamtos afrodiziako.

„Turiu pripažinti, jau seniai pas mus buvo apsilankiusi moteris, kuri sugebėtų suvalgyti tiek daug austrių, – sakė restorano direktorė Kelcey Flanagan. – Bet po to ji valgė krekerius ir kitus užkandžius. Ji suvalgė viską. Nemeluosiu, mane tai nustebino.“

Tačiau, pasirodo, tai nėra taip jau neįprasta.

„Mums tai ne nauja, – sakė K.Flanagan, patikindama, kad EquanaB buvo „labai maloni“ ir patvirtindama, jog incidentas nebuvo surežisuotas. – Buvo gana juokinga.“

Išpopuliarėjusiame vaizdo įraše EquanaB pasidalino ir ekrano nuotraukomis, kurios, jos tikinimu, yra realus susirašinėjimas tarp jos ir ją restorane palikusio vaikino.

„Pasisiūliau su tavim nueiti išgerti, o tu užsisakei tiek maisto, – rašė vyras, prieš pasisiūlydamas sumokėti už jos išgertus kokteilius. – Galiu persiųsti tau sumą, kurią sumokėjai už gėrimus.“

Vaizdo įrašas, kuriame EquanaB siurbčiodama valgo austres, nesusilaukė daug internautų simpatijų.

„Džiaugiuosi, kad jis išėjo... jam tikriausiai buvo sunku sėdėti ir žiūrėti į tave“, – jos įrašą pakomentavo vienas vartotojas.

Kitas rašė: „Tu srėbei savo austres, o jis planavo savo pabėgimą.“

„Vien tavo šliurpimas būtų privertęs mane išeiti“, – tikino trečiasis.

Kiti vartotojai komentaruose gynė EquanaB palikusį vyrą. Vienas jų pridūrė: „Jis tau aiškiai pasakė, kad susitinkate gėrimams, o tu sugebėjai suvalgyti pusę vandenyno.“

Parengta pagal nypost.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.