Astrologė: didžiausia sėkmė lydės tris ženklus

2023 m. vasario 14 d. 10:40
Šios savaitės pabaigoje Saulė pereis į Žuvų ženklą, ir tas metas suteiks laimės šio ženklo atstovams, žada astrologė Palmira. Savaitė bus daug kuo naudinga, o didžiausia sėkmė lydės Avinus, Šaulius ir Svarstykles.
Daugiau nuotraukų (3)
Avinas (03 21–04 20)
Sėkminga savaitė – galite sulaukti pagalbos, perspektyvių dalykinių pasiūlymų ir juos verta priimti.
Tiesa, tai, ką išgirsite ketvirtadienį, bus sunkiai įgyvendinama ir rezultatų reikės laukti ilgokai, o sekmadienio pasiūlymai tiesiog tušti.
Šią savaitę tiktų spręsti darbo pakeitimo klausimą. Geriausias laikas svarbiam darbo susitarimui – antradienis, trečiadienis. Penktadienį tiktų pirkti vertingą techniką buičiai, veiklai.
Savaitgalį geriausia praleisti namie ramiai ilsintis, neskubiai tvarkantis – prasideda Žuvų laikas ir aktyviai bendrauti jau nebus tinkamas metas.
Jautis (04 21–05 20)
Norėsis viską išsiaiškinti. Jau savaitės pradžioje prispirs atsiteisti su skriaudikais, sudėlioti visus taškus santykiuose su mylimu žmogumi. Matysite aiškiai, mąstysite blaiviai, pakaks išminties ir toliaregiškumo. Kad ir ką nuspręsite ketvirtadienį, penktadienį, neprašausite.
Savaitės pradžia tinkama tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo reikalus.
Geriausias laikas įtikinti reikalingus asmenis savo teisumu – ketvirtadienis, penktadienis. Savaitgalį venkite kategoriškos pozicijos – siekite rasti kompromisą sprendžiant nesutarimus su antrąja puse.
Dvyniai (05 21–06 21)
Nuo antradienio savaime viskas ims spręstis, galite sulaukti nuoširdžios pagalbos, romantiško dėmesio.
Savaitė padės rasti kompromisą sudėtingu klausimu, susitarti su tais, kurie jūsų nenori suprasti, įvertinti.
Ketvirtadienis, penktadienis – kiek keblokos dienos. Kad ir ką sužinosite, neskubėkite nieko kaltinti, ant nieko pykti. Jums reikėtų išlaukti iki šeštadienio – tądien viskas susidėlios.
Ši diena jau bus tinkama nuspręsti, ką daryti toliau. Sekmadieniui geriau neplanuoti kelionių, nesikviesti svečių.
Vėžys (06 22–07 22)
Naudinga prisiminti, kad nereikia visko norėti, visur veržtis ir viską spėti. Jei apribosite bendravimo ratą, mažiau klausysite, ką kiti kalba, ir būsite atidesni artimųjų žodžiams, savaitė atneš pasitenkinimą. Ieškokite sąjungininkų – geriausia ketvirtadienį, penktadienį.
Šios dienos puikios ir deryboms, paliauboms, įvairiems kitokiems susitarimams. Nuo sekmadienio Saulė įeis į Žuvų ženklą, ir palengva imsite atsigauti. Tiesa, sekmadienis sudėtingas ir, ko gero, tik pirmadienį vėl pasijusite laimingi, mylimi.
Liūtas (07 23–08 22)
Pirma savaitės pusė – itin romantiškas metas, ir ne tik dėl įsimylėjėlių dienos. Sulauksite daug šilto dėmesio – tai ilgam suteiks gerą nuotaiką. Ketvirtadienis, penktadienis jau kupini kitokių nuotaikų: būsite gana griežti, nelankstūs – tai galbūt padės veikloje, bet visiškai netiks bendraujant su mylimu asmeniu. Ne laikas diskusijoms, santykiams aiškintis.
Intriguojantis šeštadienis – su kuo tądien susitiksite, ilgam jums taps atspara. Puiki proga ieškoti tinkamesnės darbo vietos. Būtinai raskite laiko aplankyti savo geriausius draugus. Šį savaitgalį gerai pailsėkite: nuo sekmadienio prasideda įtemptas Žuvų metas, kai bus svarbu likti stipriems, optimistams.
Mergelė (08 23–09 22)
Aktyviai veiklai savaitė netinkama. Tai nusiraminimo, susitaikymo, praeities klaidų taisymo metas, kai verta daugiau laiko praleisti namuose, labiau atsiriboti nuo dalykinių rūpesčių. Sėkmingiausias veiklai penktadienis, bet tik ne naujų darbų pradžiai.
Savaitgalis bus puikus, jei skirsite jį namams tvarkyti. Beje, būkite atidesni artimųjų poreikiams. Palankios sveikatingumo procedūros, ypač susijusios su organizmo valymu. Nebloga kitos savaitės pradžia – pirmadienis naudingas ilgalaikiams darbo susitarimams.
Svarstyklės (09 23–10 23)
Tai sėkmingas metas, tiesa, kiek dvilypis. Savaitė prasidės optimistiškai, tačiau antrąją jos pusę reikalai gali kiek įstrigti. Tam labiausiai tinkami antradienis, trečiadienis. Tuo metu užsimezgusios pažintys bus laimingos, perspektyvios.
Ketvirtadieniui, penktadieniui nieko sudėtingo neplanuokite. Tiesa, tai malonių staigmenų metas, kai gali išsipildyti sena svajonė. Daug kuo smagus ir šeštadienis. Dienos palankios susikaupusioms meilės problemoms spręsti. Veiklai, finansiniams reikalams itin naudingas pirmadienis.
Skorpionas (10 24–11 22)
Vandenio ženklo pabaiga – gilinimosi į save metas. Dabar taps svarbu poilsis, ramybė. Turėtumėte labiau save pasaugoti, savimi pasirūpinti. Nesiimkite nieko naujo, atsisakykite viršvalandžių darbe, nepersidirbkite namuose. Derėtų baigti didesnius veiklos ciklus. Penktadienis palankus deryboms, nebaigtiems reikalams.
Šeštadienis geras įsigyti vertingos buitinės technikos namams. Sekmadienis apgaulingas – nudžiugins Žuvų ženklo pradžia ir iš pažiūros viskas atrodys gerai, bet ne viskas išeis taip, kaip norėsis. Tai Mėnulio mėnesio pabaiga, tad stenkitės mažiau kalbėti, nieko nežadėti, ypač savo šeimai, vaikams. Pirmadienis naudingas senoms problemoms spręsti.
Šaulys (11 23–12 21)
Jūsų dienotvarkė pilna įvairių dalykinių susitikimų, kelionių, kitokių reikalų. Nors jausitės stiprūs, viskam jėgų neužteks. Atsirinkite, kas svarbiausia, ir jautį už ragų griebti turėsite progą antradienį, trečiadienį. Tomis dienomis bus taip, kaip norėsite, – aplinkinius priversite paklusti savo valiai.
Penktadienis naudingas seniems sumanymams įgyvendinti. Šeštadienį atsiribokite nuo reikalų, darykite tai, ko nori širdis. Sekmadienį Saulė atsidurs Žuvų ženkle – atėjo metas labiau užsisklęsti savyje, atsidėti šeimai, namams.
Ožiaragis (12 22–01 19)
Savaitės pradžioje nepervertinkite savo galimybių – net jei jausite, kad viską galite, neskubėkite rizikuoti. Verta antradienį, trečiadienį pasiduoti romantiškoms nuotaikoms ir visiškai pamiršti reikalus. Tiesa, ir antrą savaitės pusę nestigs romantiško įkvėpimo. Reikšmingas taps ketvirtadienis. Jūsų pergalės, sėkmės dienos – penktadienis, šeštadienis.
Savaitgalį, pirmadienį pamėginkite pajusti esminius poreikius, suprasti savo tikruosius norus. Pirmadienį pasvarstykite apie savo draugus – kurie iš jų tikri, o nuo kurių reikėtų laikytis atokiau.
Vandenis (01 20–02 18)
Kadangi Saulė Žuvyse, jus palaikančiame ženkle, Vandenio ženklo pabaigos laikas jūsų nenuliūdins, net bus naudingas. Jau savaitės pradžioje beveik savaime spręsis sudėtingi klausimai, konfliktinės situacijos darbe, galėsite rinktis lengvesnius būdus tikslui pasiekti. Bendraukite, būkite atidūs išgirstiems dalykams, priimkite siūlomą pagalbą.
Ketvirtadienis, penktadienis – gana introvertiškos dienos, kai nereikia savęs varginti neprivalomu bendravimu. Šeštadienis ypatingas – kai kas gali pasikeisti jums svarbiuose santykiuose. Sudėtingas sekmadienis, kai geriau atsisakyti didelių norų.
Žuvys (02 19–03 20)
Vis dar sunkokas metas, bet jis tęsis nebeilgai: pakentėkite iki sekmadienio, kol Saulė įeis į Žuvų ženklą, tada vėl pasijusite laimingi, jūsų rūpesčiai sutirps beveik savaime. O kol kas turite neblogą progą reikalams sutvarkyti antradienį, trečiadienį. Šiomis dienomis jūsų naudai spręsis ne tik svarbus klausimas darbe – laukia ir džiugūs romantiški siurprizai. Pakaks pakilių nuotaikų ir ketvirtadienį, penktadienį.
Slaptos pagalbos, gerų pokyčių sulauksite šeštadienį. Nors nuo sekmadienio jau jūsų laikas, šalčiau reaguokite į komplimentus, meilės prisipažinimus. Nuo pirmadienio viskas ims keistis, beje, pagal jūsų valią: jaunatis jūsų ženkle stos 9 val. 6 min., tad nepraleiskite progos visiems metams susikurti laimės ir sėkmės viziją

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.