Astrologė: Saulės užtemimas paveiks visus, bet vienas ženklas jam atsparus

2022 m. spalio 25 d. 12:41
Saulės užtemimas šią savaitę daro itin sudėtingą, perspėja astrologė Palmira. Visgi Vėžiams, priešingai nei likusiems Zodiako ženklams, šis laikas bus iš esmės palankus.
Daugiau nuotraukų (3)
Avinas (03 21–04 20)
Spalio 25 d. Saulės užtemimas Skorpione padės pajusti, kas jums kenkia, ko nereikia. Tai privers su kai kuo išsiskirti, ką nors iš esmės pakeisti savo gyvenime. Itin pažeidžiami taps santykiai su sutuoktiniu, mylimu asmeniu. Jei savaitės pradžioje pasirodys, kad dangus griūva, žemė slysta iš po kojų, nemanykite, kad tai pabaiga. Deja, šiuo metu į viską reaguosite emocingiau, būsite linkę į radikalius sprendimus.
Nepanikuokite. Neužsispirkite, būkite lankstesni. Ne laikas ir santykius aiškintis. Nepatarčiau silpnumo minutę imtis keršto. Verčiau pasistenkite nusileisti. Atėjo metas kai ko atsisakyti, kai ką paaukoti. Ir nesipuikuoti, juolab kad nuo penktadienio Jupiteris išeis iš jūsų ženklo ir kuriam laikui prarasite jo teikiamas privilegijas.
Jautis (04 21–05 20)
Keblus laikas, nes esate veikiami dviejų užtemimų: Saulės Skorpione spalio 25 d. ir Mėnulio Jautyje lapkričio 8 d. To pakaks, kad prarastumėte blaivią nuovoką ir neišlaikytumėte pusiausvyros. Vis kylanti įtampa gali tapti painiavos, neteisingo apsisprendimo priežastimi. Tad nereikėtų nieko vertinti, aiškintis teisybės.
Ne laikas užmegzti naujus santykius, ypač partneriškus. Nesistenkite vieni išspręsti užgriuvusių problemų. Bus svarbus aplinkinių palaikymas, geri santykiai su antrąja puse, partneriais darbe. Su niekuo nesipykite – galite įgyti lemtingų priešų. Jei norėsis su kai kuo išsiskirti, kai ką iš esmės pakeisti gyvenime, nepamirškite, kad kelio atgal nebus.
Dvyniai (05 21–06 21)
Nereikėtų imtis aktyvių veiksmų savo iniciatyva ar kovoti su bendra nuomone, kolektyvu, priešingu atveju greitai atsidursite aklavietėje. Savaitės pradžia itin trauminga, avaringa, tad svarbi atida, kad ir kuo užsiimsite. Nors savaitės viduryje norėsis daug ko, jūsų vienų pastangų nepakaks. Sėkmę lems sutuoktinis, darbo partneriai. Pasistenkite tuo metu su niekuo nesipykti, jei nenorite jų paversti savo priešais.
Gali sustiprėti konkurencija veikloje, jausmų srityje. Pasistenkite nereaguoti, nesiimti atsakomųjų priemonių. Labiau remkitės savimi.
Vėžys (06 22–07 22)
Saulės užtemimas Skorpiono ženkle jūsų neišmuš iš vėžių. Tai iš esmės palankus metas, kai vengiant nereikalingos rizikos, mokant palaikyti gerus santykius su partneriais, visuomene galima nemažai pasiekti. Tik nešvaistykite laiko kovai už utopijomis, spręskite konkrečias problemas.
Būkite atidesni vaikų skundams, norams, prašymams – tai sustiprins jūsų ryšį. Jei savaitės viduryje iš jūsų bus daug reikalaujama, nemėginkite kerštauti. Savaitei baigiantis, nors pasijusite tvirčiau ir nuotaika pagerės, nereikėtų demonstruoti antrajai pusei savo nepriklausomos nuomonės.
Liūtas (07 23–08 22)
Liūtams Saulės užtemimas Skorpione nebus malonus reiškinys, tad susikaupkite ir nurimkite. Atsisakykite aktyvios veiklos. Dabar reikia išlaukti. Šiuo metu nesate pakankamai stiprūs. Saugokitės pavyduolių, intrigantų. Neieškokite pagalbos svetur, gilinkitės tik į save, savo ir šeimos praeitį – tik taip išspręsite kankinantį klausimą. Būkite atidesni mylimam asmeniui.
Patartina daugiau laiko skirti poilsiui, ilgiau pabūti namuose – kelionės vengtinos, nebent trumpos ir su šeimos nariais. Nuo penktadienio įtampa ims didėti. Savaitgalį išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė.
Mergelė (08 23–09 22)
Nurimkite, sustokite. Paskelbkite sau vidinės tylos metą. Spalio 25 d. Saulės užtemimas Skorpione Mergelėms pabrėžtų introvertiškumo naudą. Pasistenkite išgirsti, suprasti pirmiausia save. Tuo pat metu svarbu stiprinti giminiškus bei draugiškus ryšius.
Svarbių reikalų, kelionių neplanuokite. Užtemimas taip pat įspėtų saugotis iliuzijų, kurioms pasiduodama per nekontroliuojamą, gausų informacijos srautą, per bendravimą su kuo papuola. Nebūkite lengvatikiai susipažindami – neieškokite naujų draugų, venkite atsitiktinių žmonių.
Svarstyklės (09 23–10 23)
Rizikinga šią savaitę tvarkyti piniginius, turto reikalus, nors užtemimas ir vers spręsti susikaupusias finansines problemas. Neskubėkite – kol kas tai nuostolių, praradimų metas, kai verta kurį laiką nerizikuoti jokiomis naujomis idėjomis bei galimybėmis. Kad ir kokių puikių pasiūlymų išgirsite, susilaikykite, atidėkite sprendimą.
Nesinervinkite dėl neteisybės šeimoje, dėl partnerių darbe, vadovybės elgesio – likite orūs, nepasiduokite įtarimams, apkalboms. Ypač savaitės pabaigoje, kitos pradžioje būkite apdairūs ir atsargūs, jei ieškote geresnio ar papildomo darbo, kitų būdų užsidirbti.
Skorpionas (10 24–11 22)
Gimusių spalio 24–26 d. laukia fatališki metai – galimi ilgam svarbūs įvykiai, lemtingi pokyčiai. Tad jei jūsų gimtadienis išpuola šiuo metu, geriau jį tik kukliai paminėti. Kad ir kas nutiktų, svarbiausia neskubėti iš karto reaguoti, daryti išvadas.
Nepamirškite, kad šiuo metu esate veikiami net dviejų užtemimų, kurie savotiškai blokuoja sugebėjimą aiškiai suvokti situaciją ir priimti teisingą sprendimą. Deja, kad klydote, suprasite kur kas vėliau. O klaidas atitaisyti bus labai sunku. Tiesa, nuo penktadienio aplinkybės palengva ims keistis jūsų naudai, tad kiek vėliau pavyks atsigriebti.
Šaulys (11 23–12 21)
Saulės užtemimas Skorpione pravers paslapties uždangą. Tai savotiško apsinuoginimo laikas: kas buvo slapta, dabar taps akivaizdu. Būkite pasiruošę susidurti su realybe, kuri gali būti ir ne itin smagi. Svarbu nepervertinti savęs. Jei turite ką slėpti, pasistenkite patikimiau tai apsaugoti nuo svetimų akių. Atsiribokite ir nuo intrigantų, liežuvautojų. Svarbu nerodyti iniciatyvos ir dažniau patylėti. Bet koks nervinis, fizinis persitempimas gali susargdinti, o neapskaičiuota rizika virs dideliais nuostoliais.
Nuo penktadienio svarbu itin saugoti save, mokėti atsipalaiduoti – gerai savaitgalį, kitos savaitės pradžioje pailsėti dėl nieko nesijaudinant.
Ožiaragis (12 22–01 19)
Gali užklupti netikėtos permainos, tad svarbu likti realistams – galite apsigauti susivilioję perspektyvomis ir pasirinkti ne tuos žmones, ne tą kelią. Užtemimas stiprins poreikį kažką keisti, imtis naujų dalykų. O dabartinėje situacijoje geriausia ieškoti naujo pamirštuose dalykuose. Remkitės sena patirtimi – tai bus patikima ir veiksminga.
Šiuo metu išryškės, kas jūsų tikrieji draugai, o kas jais tik dedasi. Bendravimo neribokite, bet naujų žmonių venkite, į romantiškus nuotykius nesivelkite. Jei santykiai su pora įtempti, gali būti, kad sugalvosite išsivaduoti iš jus kaustančio ryšio.
Vandenis (01 20–02 18)
Pagrindinį dėmesį verta sutelkti į karjerą ir viską, kas su tuo susiję: profesionalumą, santykius su vadovybe, įtakingais asmenimis, tėvais, šeima. Nepraraskite artimųjų pasitikėjimo, paramos, įrodykite savo viršininkui, kad esate geriausi, nepamainomi. Kita vertus, turite būti pasiruošę netikėtoms permainoms veikloje, kai gali tekti ieškoti kitos darbo vietos arba sutikti su paaukštinimu, kuris nepatinka.
Jau nuo savaitės pradžios gali užgriūti nemenki profesiniai rūpesčiai. Jei saugote darbo vietą, venkite konfliktų, nerizikuokite priimdami profesinius sprendimus.
Žuvys (02 19–03 20)
Optimizmo pakaks, bet gali pristigti ateities matymo, teisingų įžvalgų, blaivumo vertinant galimybes. Situaciją būsite linkę pervertinti. Taps svarbus sugebėjimas neskubėti, abejoti, viską atidžiai vertinti. Dėl Saulės užtemimo Skorpiono ženkle norėtųsi įspėti nevykti į tolimas keliones, kritiškiau vertinti pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų asmenų, nieko nekeisti veikloje (ypač savaitės viduryje).
Penktadienį laukia džiugios permainos – Jupiteris, jūsų naktinis šeimininkas, kuris senovės astrologų įvardijamas kaip Didžioji Laimė, Karalių žvaigždė, sugrįš į jūsų ženklą ir bus jame iki gruodžio 20 d. Tai bus sėkmingas metas, per kurį turite progą išspręsti esmines savo problemas ir gauti tai, ko seniai trokštate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.