Astrologė: laukia Mėnulio užtemimas, bet du ženklai gali tikėtis laimėjimų

2021 m. lapkričio 16 d. 12:02
Ši savaitė paženklinta Mėnulio užtemimo (stos 19 d.), tad bus daug nesklandumų, painiavos ir išbandymų. Visgi astrologė Palmira žada, kad dviem ženklams ji gali atnešti netgi gerų dalykų ir laimėjimų. Tai Avinai ir Jaučiai.
Daugiau nuotraukų (3)
Avinas (03 21–04 20)
Tai bus įtempta savaitė, tačiau turėsite jėgų susitvarkyti su tuo, kas ant galvos užgrius! Jei būsite sumanūs, išradingi ir gerai pasirengę, galite net kai ką svarbaus laimėti šią Mėnulio užtemimo (stos 19 d.) nulemtą savaitę. Veiklos, karjeros, finansines problemas vertėtų spręsti antradienį nuo 16 val. ir ketvirtadienį – apgalvota rizika pasiteisins.
Trečiadienį, penktadienį ir šeštadienį turėtumėte vengti neapgalvotų sprendimų, nesivelti į konfliktus. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą, pinigus ir darbo vietą. Puoselėkite gerus santykius su antrąja puse, kolegomis. Stenkitės išgirsti artimų žmonių nuomonę, net jei ji nesutaps su jūsų.
Jautis (04 21–05 20)
Tai naujų asmeninių galimybių atsivėrimo ir savotiško persilaužimo metas, kai keičiasi jėgų santykis. Ne visada priimsite teisingus sprendimus (tam gali sutrukdyti penktadienio Mėnulio užtemimas jūsų ženkle), bet sėkmė nusišypsos, kai nelauksite. Vis dėlto galima išskirti sėkmingesnes dienas – tai antradienis po 16 val., ketvirtadienis.
Susitelkite – tai sudėtingas metas, ypač jei gimėte gegužės 16–20 d. Nors jūsų įtaka nesumažės (net išaugs), gali būti, kad šefas ims reikalauti didesnio paklusnumo, o antroji pusė norės matyti visišką atsidavimą šeimai. Kad ir kaip klostysis aplinkybės, neperlenkite lazdos. Saikas bus lemtingas.
Dvyniai (05 21–06 21)
Tai intensyvaus darbo, įvairių rūpesčių, įvairaus pobūdžio persitvarkymo ir sveikatos lopymo metas. Savaitei baigiantis dėl to gali apimti sumaištis. Saugiausia bus nieko nekeisti, nieko naujo nesiimti, nevykti į keliones, nesikraustyti į naują gyvenamąją vietą, neišeiti iš darbo, ypač trečiadienį, penktadienį, šeštadienį. Branginkite tai, ką turite, – darbo vietą, gerus santykius su kolegomis, vadovybe.
Jei neturite privalomų darbų, geriausia šią savaitę skirti poilsiui ir sveikatai stiprinti. Būkite atidūs maistui, verta ieškoti tinkamos dietos, maisto papildų. Saugokitės intrigantų, vagių. Bus didesnė traumų, avarijų tikimybė.
Vėžys (06 22–07 22)
Į Mėnulio užtemimo keliamus neramumus Vėžiams nėra paprasta reaguoti be emocijų. Užtemimas gali išjudinti esminius pokyčius – kai kurios tiesos taps nebeaktualios, suvoksite naujas, kils kitų sumanymų, žiebsis naujos viltys. Tiesa, visos pasiteisins. Gana apgaulingi trečiadienis, penktadienis, šeštadienis – nedėkite vilčių į naują meilę, saugokite gerus santykius su antrąja puse, kolegomis.
Venkite šiomis dienomis rimtų pokalbių, juolab ginčų su artimaisiais, ypač sutuoktiniu. Saugokite vaikus, labiau įsiklausykite į mylimo asmens užuominas ir draugų patarimus. Svarbius darbo klausimus tiktų tvarkyti antradienį ir ketvirtadienį.
Liūtas (07 23–08 22)
Ši savaitė – savitvardos egzaminas. Reikėtų jį išlaikyti kuo geriau, nes tai fatališkas laikas dėl Mėnulio užtemimo ir padarytos klaidos sunkiai atitaisomos. Tiesa, visai gerai jausitės antradienį ir ši diena palanki svarbiems klausimams, įsisenėjusioms problemoms spręsti (geriausia nuo 16 val.). Gana naudingas atsakingiems susitikimams, darbo pokalbiams gali tapti ketvirtadienis.
Penktadienis, šeštadienis sudėtingi – pasistenkite nesugadinti santykių su vadovybe, savo šeima, ypač motina, net jei teks pajusti nepasitikėjimą, išgirsti keistų įtarimų savo atžvilgiu.
Mergelė (08 23–09 22)
Nors pastarųjų dienų įvykiai kai ko išmokė ir vis išmintingiau vertinate savo galimybes, dėl Mėnulio užtemimo ši savaitė virs asmens brandumo egzaminu. Pakaks konfrontacijos. Susidursite su dilema, kurią iš dviejų blogybių rinktis. Jei tai nutiks trečiadienį, penktadienį, šeštadienį, nepriimkite jokių atsakingų sprendimų – suklysite.
Neplanuokite šiomis dienomis kelionių, viešnagių, susitikimų su svarbiais žmonėmis, netvarkykite atsakingų reikalų su užsieniečiais. Venkite naujų pažinčių, pasisaugokite sukčių, melagių, apgavikų, vagių.
Svarstyklės (09 23–10 23)
Prisirišimas gali tapti kertine problema. Nepasiduokite savininkiškam instinktui ir likite ramūs. Tegu išnyksta iš jūsų gyvenimo tai, kas ne jūsų. Nesivykite tolstančio traukinio. Jei reikia aptarti meilės klausimą su savo pora, tam tinkamas nebent antradienis nuo 16 val.
Vėlesnėmis dienomis pamirškite nepasitenkinimą, pretenzijas antrajai pusei. Vertėtų apdairiau elgtis ir su savo turtu – mažiau pasitikėkite tarpininkais ir tais, kurie žada kosminį pelną, ypač trečiadienį, penktadienį, šeštadienį. Šios dienos nepalankios kelionėms, viešnagėms ir svečiams priimti.
Skorpionas (10 24–11 22)
Tai kebli savaitė – bus sunku suvokti, kas negerai. Gali užvaldyti iliuzijos, padaugėti nepagrįsto nerimo dėl sutuoktinio, šeimos, namų. Trečiadienis, penktadienis ir šeštadienis pavojingi veiklai – pasistenkite itin atsakingai atlikti savo užduotis. Nauji veiklos pasiūlymai nepalankūs.
Būkite supratingesni ir taktiškesni antrosios pusės atžvilgiu antrą savaitės pusę – gali kilti kvailų nesusipratimų, kurie išjudins jūsų santykių pamatus. Jei gimėte lapkričio 17–22 d., esate labiau pažeidžiami už kitus Skorpionus, tad pavojinga ką nors keisti gyvenime. Beje, gimtadienį irgi švęskite santūriau.
Šaulys (11 23–12 21)
Dėl užtemimo kils painiavos, ypač susijusios su veikla, tad nesiimkite sudėtingų užduočių darbe. Būkite atidesni sveikatai, nepamirškite, kad geros savijautos pagrindas – ne tik meilė, poezija, bet ir sveikas gyvenimo būdas. Į galimus negalavimus nenumokite ranka.
Naudingiausia diena – antradienis. Nuo trečiadienio teks susikaupti dirbant, atsiriboti nuo reikalų, bendravimo su nemaloniais asmenimis. Ypač penktadienį, šeštadienį saugokitės intrigų, apgaulių, apkalbų.
Daugiau dėmesio skirkite sveikatingumo procedūroms. Nepalankus metas kelionėms, naujoms pažintims užmegzti, bendrauti su žmonėmis iš toli.
Ožiaragis (12 22–01 19)
Vos tik spėjote nurimti po sukrėtimų, atgauti pusiausvyrą, ir vėl nauja įtampa, naujos problemos dėl Mėnulio užtemimo jūsų meilės ženkle. Klaidingai gali pasirodyti, kad dabartiniai santykiai su mylimu asmeniu ir net reikalai darbe neatitinka jūsų poreikių. Nebent antradienio vakaras po 16 val. tinkamas su mylimu žmogui pasikalbėti apie jūsų lūkesčius, poreikius.
Šią savaitę geriau atsisakyti kelionių, santykių aiškinimosi su pora. Likite taktiški bendraudami su savo vaikais. Trečiadienis, penktadienis, šeštadienis itin apgaulingi.
Vandenis (01 20–02 18)
Dėl Mėnulio užtemimo įtakos išryškės anksčiau padarytos klaidos. Sprendimus gali tekti priimti žaibiškai. Suskubkite antradienį sutvarkyti kuo daugiau reikalų, nudirbti darbų. Bent jau kelionių, atsakingų susitikimų nuo trečiadienio nebeplanuokite. Per šį laiką patartina nepriimti naujų sprendimų dėl darbo ir gyvenamosios vietos keitimo.
Tai pavojingas laikas priimti naują karjeros pasiūlymą, net jei tai bus paaukštinimas. Saugokite namus, kaip ir darbo vietą, – tikėtinos apgaulės, vagystės (ypač per užsieniečius ar įtakingus asmenis).
Žuvys (02 19–03 20)
Nepiktnaudžiaukite savo šaunumu – galite išprovokuoti aplinkinių pavydą. Ir ne tik dėl profesinių laimėjimų, bet ir dėl populiarumo tarp priešingos lyties atstovų. Vienas atsitiktinis žodis, šypsena kitam asmeniui, ir jūsų antroji pusė gali sukelti skandalą. Nieko rimto neplanuokite, juolab nerizikuokite darbe trečiadienį, penktadienį, šeštadienį – bus norinčiųjų pakišti jums koją.
Taps pavojingas patiklumas, kaip ir dėmesingumas apkalboms bei komplimentams. Likite ramūs, nepasiduokite emocijoms – tai iliuzijų metas, tad ne visada reikia tikėti tuo, ką matote ar girdite. Nebūkite lengvatikiai – dėl naujų horizontų neaukokite nei dabartinės karjeros, nei šeimos laimės. Nepalankios užsienio kelionės. Atsargiau kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.