Astrologė: šis ženklas gali prisivirti košės

2021 m. lapkričio 3 d. 11:05
Ši savaitė nelengva, paini ir klaidinanti, perspėja  astrologė Palmira. Netekus kantrybės galima prisivirti košės, ypač tai pasakytina apie Jaučius.
Daugiau nuotraukų (3)
Avinas (03 21–04 20)
Nemažai rūpesčių gali kilti dėl pinigų stygiaus, skolų, mokesčių, sutuoktinio problemų naštos. Neatidėliotini šeimos bei verslo reikalai vers priimti nemalonius (gal ir neteisingus) sprendimus. Jei galėtumėte luktelėti iki savaitgalio, išloštumėte: kai ką aiškiau suprasite, atsiras naujų galimybių, tad pavyks situaciją pakreipti savo naudai.
Labiausiai komplikuota diena – ketvirtadienis: galima kai ko svarbaus netekti, sunaikinti. Tądien verčiau patylėti, su niekuo (ypač sutuoktiniu) nesiaiškinti (juolab nenutraukti) santykių. Savaitgalį galite sulaukti perspektyvių dalykinių pasiūlymų, taip pat ir draugiškos pagalbos. Pirmadienis palankus darbo reikalams tvarkyti.
Jautis (04 21–05 20)
Savotiškų klaidų metas, kai stinga dėmesio, informacijos, per daug vidinio nepasitenkinimo santykiais šeimoje, darbe, kai imama ir neteisingai pasielgiama suvokiant, kad tai geruoju nesibaigs... Profilaktika tokiu atveju paprasta – jokių atsakingų sprendimų.
Šiuo metu santykiai su partneriais (dalykiniais ir asmeniniais) gali patirti krizę. Pristigus kantrybės, apėmus norui daugiau nebesitaikyti, nebekentėti bus lengva prisivirti košės. Tiesa, yra vilties, kad pavyks ją kažkaip suvirškinti savaitei baigiantis, kitai prasidedant. Tad prieš atverdami „tikrąsias“ tiesas savo porai turite žinoti, kad tai gali baigtis skyrybomis (jūs ir vėl imsite kaltinti likimą).
Dvyniai (05 21–06 21)
Gali padaugėti rūpesčių dėl vaikų elgesio, mokslų. Painiava galima ir meilės fronte: sunku susikalbėti, aiškėja kažkokia nemaloni informacija. Savaitės vidurys nėra tinkamas darbo problemoms spręsti, ieškoti tinkamesnės vietos, užmegzti naujus bendradarbiavimo ryšius – nerizikuokite veikloje, net jei pasirodys, kad tai perspektyvu.
Savaitgalį pasistenkite ne tik veiksmais, bet ir mintimis atsiriboti nuo darbo rūpesčių – darykite tai, ko nori širdis, ko reikia geriems santykiams su savo pora. Jei sugalvosite ką nors svarbaus išsiaiškinti su sutuoktiniu, būkite diplomatiški, neeskaluokite galimų prieštaravimų: stenkitės suprasti, prisiderinti..
Vėžys (06 22–07 22)
Saulė Skorpione atneš gerą persilaužimą. Tiesa, tai nebus paprasta – už ramybę namuose, stabilumą darbe gali tekti sumokėti nemenką kainą. Šios maištingos dienos gali jus išprovokuoti skubotiems sprendimams, bet jie nepasiteisins. Tad geriausia likti kantriais stebėtojais ir palaukti, kol audros debesys išsisklaidys.
Labiau pasaugokite vaikus. Neeksperimentuokite su mylimo žmogaus nervais – nuo jūsų gali nusigręžti jums brangus asmuo. Penktadienis kiek smagesnis, pavyks išsiaiškinti, susitaikyti. Vakaras palankus meilės pasimatymams. Dalykiniai reikalai gali tapti svarbūs savaitgalį, tačiau rūpindamiesi savo uždarbiu, karjera, profesiniu pripažinimu nepamirškite ir jausmų.
Liūtas (07 23–08 22)
Prasidėjo Skorpiono metas – svarbu pajusti, kad esminiai dalykai vyksta viduje... Likite su savimi visomis prasmėmis – ne laikas spręsti svetimas problemas, ne laikas ir be reikalo kelti koją iš namų. Tik teisingi vidiniai sprendimai bei permainos apsaugos nuo šiuo metu galimų problemų – jų pakaks kitą savaitę. Svarbu išmokti nelaukti pagalbos iš šalies ir ieškoti džiaugsmo, pasitenkinimo savyje, savo kasdienybėje.
Svarbios dienos – ketvirtadienis, penktadienis: tuo laiku bus nulemtas savęs vertinimas, požiūris į meilę bei pinigus, karjerą, taip pat tolesnių santykių su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu kokybė.
Mergelė (08 23–09 22)
Venkite nereikalingo bendravimo, atsisakykite įsipareigoti svarbiuose dalykuose. Šiuo sudėtingu metu galite būti pernelyg kategoriški: nemokėsite lanksčiai reaguoti į galimas staigmenas darbe ar santykiuose su antrąja puse. Apgaulingos, prieštaringos dienos – reikėtų atsitraukti nuo problemų ir palaukti bent iki pirmadienio.
Būkite atsargesni finansiniuose dalykuose, nepasitikėkite naujais pasiūlymais, pasisaugokite paskalų nešiotojų bei vagių. Savaitės pabaigoje įtampa atlėgs, namuose įsivyraus darna.
Svarstyklės (09 23–10 23)
Jūs vis dvejojate? Bijote apsirikti dėl savo ir partnerio (-ės) jausmų? Tik nemėginkite aiškintis ar priimti lemtingų sprendimų – nemanykite, kad bus paprasta rasti bendrą, abiem priimtiną tiesą. Nesugalvokite aiškinkis santykių ir su tais, kurie jums skolingi, pagaliau – su savo šefu, nes nieko nepešite. Itin apgaulingas šiuo atžvilgiu ketvirtadienis: matysite ne tai, kas yra iš tiesų.
Būkite atidesni ir darbe – klaidų, apgaulių, nuostolių dienos. Savaitgalis tinkamas bendrauti su giminaičiais. Pirmadienis nepalankus svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti.
Skorpionas (10 24–11 22)
Norėsis maištauti – būsite kovingi, pasiryžę viską perdaryti. Tai metas, kai trokšite atsiteisti su skriaudikais ir sudėlioti visus taškus santykiuose su svarbiais žmonėmis tiek veikloje, tiek asmeninėje srityje. Reikšmingas, net lemtingas ketvirtadienis: viskas balansuos ant pavojingos ribos, kai sunku suprasti, kur pralaimi, o kur nugali, kur gauni, o kur prarandi. Viena paguoda: jei bus visai nekas, žinokite, kad kažkurią akimirką situacija apsivers jūsų naudai.
Kita vertus, jei atrodys, kad reikalą sutvarkėte, problemą išsprendėte, galite labai klysti: po kiek laiko paaiškės, kad viskas gerai, tačiau tai jums arba nereikalinga, arba naujų problemų pradžia.
Šaulys (11 23–12 21)
Nurimkite, kol kas susitaikykite su tuo, kaip yra. Revoliuciniams veiksmams savaitė netinkama: negalima nieko keisti iki penktadienio – vėliau liksite nepatenkinti šiuo sprendimu. Nors esate kupini rūpesčių, o jūsų dienotvarkė užgrobta įvairių dalykinių reikalų, prasidėjęs Skorpiono laikas Šauliams susijęs su gilinimusi į save, tikru poilsiu.
Tad ar visi jūsų reikalai tokie svarbūs? Svarbu prisiminti, kad nereikia stengtis visko spėti. Penktadienį, beje, pamėginkite pajusti savo tikruosius poreikius ir atskirti juos nuo atsitiktinių, kažkieno primestų. Savaitgalis – slapto pasitenkinimo metas, kai savaime išeina taip, kaip jums reikia.
Ožiaragis (12 22–01 19)
Sau palengvinsite likimo kraunamą naštą, jei griežtai atsiribosite nuo šalutinių darbų ir rūpesčių. Ši savaitė gali virsti išbandymu karjeros reikalams bei finansinei sėkmei – neverta tvarkyti atsakingų dalykinių reikalų, pasirašyti svarbių dokumentų.
Beje, nesklandumai darbe gali neigiamai atsiliepti ne tik sveikatai, bet ir santykiams su sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Tiesa, savaitgalį atsiras progų išspręsti kilusius nesklandumus. Šiomis dienomis gali atsinaujinti ir sena pažintis. Naudingas pirmadienis – pakaks ryžto bei sėkmės.
Vandenis (01 20–02 18)
Ne viskas auksas, kas žiba: ne viskas bus taip, kaip pasirodys, – gera pradžia dar nereikš geros pabaigos: jūsų lūkesčiai gali nepasiteisinti. Netinkamas laikotarpis priimti atsakingus sprendimus, tad neskubėkite nieko keisti. O jei nuspręsite kirsti šaką, ant kurios sėdite, bent pagalvėlę ant žemės padėkite.
Ketvirtadienį tie, kurie sprendžia meilės trikampio dilemą, gali būti išprovokuoti imtis ko nors kategoriško. Tai skyrybų metas – matyt, ko nors vieno bus atsisakyta, tiesa, maža tikimybė, kad tai bus teisingas pasirinkimas.
Žuvys (02 19–03 20)
Noras ką nors keisti, padaryti geriau, daugiau baigsis konfliktu su auksine žuvele. Tai klaidinantis metas, kai lengva apsigauti, užsisvajoti ir pasukti ne tuo keliu. Tiesa, nesmagi realybė gana greitai privers nusileisti ant žemės.
Nieko svarbaus neplanuokite ketvirtadieniui: jokių kelionių.
Tai blogas laikas susitikti su šefu ar verslo partneriais, kreditoriais – pinigų nesiskolinkite ir nesiskolinkite, neinvestuokite. Svarbiems reikalams tvarkyti tinkamas nebent pirmadienis. Na, o savaitgalis – svarbių ženklų metas, atsivers nauji pasauliai, naujos galimybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.