Palmira: pakaks išradingumo bei sėkmės

Šeštadienis harmoningas, lengva taikiai išspręsti ankstesnius nesklandumus, susitaikyti su jums brangiu asmeniu, atnaujinti nutrūkusį draugišką ar romantišką ryšį, – užplūs gerumas, mieli prisiminimai, ir išsiskyrimo lyg nebūta...

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2021, 5:30 AM

Tądien bus paprasta rasti atsakymus į painius klausimus, išeitį iš įstrigusio reikalo – pakaks išradingumo bei sėkmės.

Šeštadienis palankus aktyviam poilsiui. Tinkamas laikas bičiuliškiems susibūrimams, šventimams.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški. Gerai regėti grybus, žuvį, paukščius, kur nors plaukti, blogai – ugnį, gyvates, sapne kirpti plaukus ar kitaip jų netekti.

Blogas ženklas: netyčia sudaužyti stiklą, indą – vienatvė, išsiskyrimas su artimu žmogumi, jie užraktas sugestų ar raktas sulūžtų – nuskurdimas arba giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti – laimė, ryte išėjus iš namų išgirsti vaikišką juoką ar išvysti vaikus žaidžiant – būsimas turtas, jei nuo ankstaus ryto giedras dangus.

Avinas (03 21–04 20). Žavūs komplimentai, nuoširdus dėmesys šeštadienį gali išprovokuoti staigiam apsisprendimui, nors žmogų matysite tik pirmą kartą. Ką gi, jei užsimezgęs romanas neatvės per kelias dienas, jis turi progą tapti ilgalaikiu ir laimingu.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis leis pasijusti geriausiais, šauniausiais, bet nepamirškite pagerbti ir savo antrąją pusę – tai bus geras laikas teikti dovanas mylimam žmogui (net ir tuomet, jei susituokę jau daug metų).

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį atsiskleis jūsų slaptasis žavesys. Žmonėms, kurie jus matys pirmą kartą, paliksite neišdildomą įspūdį – jus prisimins ilgam.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienio netikėtumai maloniai nuteiks – netikėta pagalba, seniai matyto draugo vizitas. Net, o jei neieškote nuotykių, ypač romantiškų – nueikite į bičiulių ar giminaičių rengiamą vakarėlį, jausitės puikiai.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį būsite nusiteikę ryžtingai ir daug negalvoję padarysite tai, kam senai ruošėtės. Būkite atidūs draugų nuomonei, patarimams.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį būtų puiku ištrūkti iš namų – išsiruoškite į kelionę, viešnagę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daugiau dėmesio skirkite atviriems pokalbiams su mylimu žmogumi, tiesa, būtų geriau mažiau žodžių, daugiau jausmo. Gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys.

Skorpionas (10 24–11 22). Meilės vardan šį savaitgalį atidėkite visus reikalus bei rūpesčius ir būkite su tais, kuriuos mylite. Tai metas, kai stiprėja meilės bei šeimyniniai saitai.

Šaulys (11 23–12 21). Gera proga spręsti profesines problemas neoficialioje aplinkoje – galite sulaukti vertingų patarimų, įgyti įtakingų žmonių simpatijas bei paramą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis palankus su antrąją puse išvyksti pasisvečiuoti, pasirodyti visuomenėje.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis pažadins prisiminimus, ir taps malonu pabendrauti su tais, kurių seniai nematėte. Išvykos nėra palankios (nebent pas tėvus, senelius), tad geriau sau mielus žmones kviestis pas save.

Žuvys (02 19–03 20). Ar nereikėtų šeštadienį surengti mažą šventę artimiesiems, sutuoktiniui, net jei tam neturite jokios specialios progos? Ši diena gali padėti susitaikyti ir su artimaisiais, ir su mylimu žmogumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.