Palmira: tai sudėtingas pasirinkimo laikas

Pirmadienis – sudėtingas pasirinkimo laikas tarp „noriu“ ir „reikia“, tarp laisvės ir pareigų. Dirbant, tvarkant reikalus gali padaugėti kliūčių. Deja, šiuo metu nepavyks nieko paskubinti – mokėkite išlaukti.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-14 05:30

Netinkamas metas naujų darbų pradžiai, svarbių veiklos, asmeninių sprendimų priėmimui. Nepalankios avantiūros, ypač piniginiuose – turtiniuose reikaluose. Nerizikuokite savo garbingu vardu, pasiekimais veikloje, gerais santykiais šeimoje. Deja, greitai gali kilti konfliktai dėl dalykų, tuo metu pasirodysiančių labai svarbiais. Neišvengiamai svarbu likti lankstiems, pernelyg neužsispirti. Egoizmas, nenoras apriboti savo laisvės, takto stygius bendraujant greitai sukels įtampą, nesutarimus.

Palanku užsiimti atidėtais, užvilkintais ar anksčiau nepavykusiais darbais, kurie anksčiau nepavyko. Stigs atidumo, nuoseklumo. Nesiimkite painių užduočių, dažniau tikrinkite, ką darote. Būkite atidesni dirbdami su kompiuteriu. Nepalanku kreiptis su prašymais į vadovybę. Netinkamas laikas siusti savo CV, susitikti su būsimu darbdaviu.

Sudėtinga diena vyresnio amžiaus asmenims, ypač vyrams, vadovams.

Didesnė traumų judant, lipant, važiuojant, dirbant aukštyje tikimybė. Būtina atida kelyje – avarijos itin tikėtinos. Labiau pažeidžiama nugara, keliai, kojos apskritai.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį svarbūs, jei buvo tikroviški, ryškūs – jie pildysis tiesiogiai. Jei matėte savo artimuosius, giminaičius – būkite jiems atidesni, labiau jais pasirūpinkite.

Blogas ženklas: jei iš rankų iškristų rankinė, piniginė, vėjas pinigus nuneštų, jei kišenė prakiurtų, sutikti žmogų tuščių kibiru – nesėkmė finansuose, nelaimė, kliūtys; ryte ką nors pamesti – galite praleisti gerą progą šiandien, pamesti raktus, pinigus – galite prarasti mylimą žmogų; blogai ant ko nors pykti, kerštauti, taip pat vakare verkti.

Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais, su nešuliais – pelnas, nauda; rasti žiedą su akmeniu – sutiksite gerus partnerius; gauti iš ko nors pinigus – mėnesį lydės finansinė sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas atsakingų reikalų tvarkymui; patartina nešioti tamsiai mėlynus, auksaspalvius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį galite pervertinti savo galimybes veikloje, taip pat santykiuose su mylimu asmeniu. Ne viskas bus taip sklandu, kaip norėsis.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis nepalankus kelionėms, svarbiems dalykiniams pokalbiams, netinkamas įsipareigojimams. Nepatartina atvirauti apie savo šeimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį nesivelkite į ginčus, neįsipareigokite ilgam, pasisaugokite sukčių, vagių. Ir niekam nepatikėkite savo paslapčių. Venkite rizikuoti kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis gali pareikalauti didelių pastangų bei nemenkų išlaidų tvarkant svarbų reikalą, tačiau jei jį atidėtumėte bent savaitei, paaiškėtų, kad viską galima išspręsti ir kuklesnėmis sąnaudomis.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį galite atsidurti spąstuose, jei būsite pernelyg užsispyrę, kategoriški. Mokėkite įvertinti priešininką. Mokėkite nusileisti sutuoktiniui. Beje, ne laikas atvirauti, prisipažinti...

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis nepalankus aktyviam reikalų tvarkymui. Pasaugokite savo darbo vietą, būkite atidesni kokybei. Venkite ginčų su viršesniais bei vyresniais asmenimis. Ir labiau pasaugokite paslaptis. Kita vertus, galite sužinoti, kas nuo jūsų slepiama.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis klaidins – netinka ką nors keisti. Svarbus reikalas gali įstrigti dėl kažkieno geranoriškumo stokos – tuomet verta atidėti savaitei.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis netinkamas svarbiems dalykiniams susitikimams, atsakingų veiklos sprendimų priėmimui. Ir būkite lankstesni, pagarbesni priešingai nuomonei.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį bus svarbus dialogas – tai sudėtingas metas, tiesa, naudingas tiems, kas kitus girdi, kas moka bendradarbiauti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis nervingas – svarbių reikalų geriau nesiimti. Galimos nenumatytos išlaidos, nuostoliai, baudos. Labiau pasaugokite savo sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį bus svarbu labiau atsižvelgti į antrosios pusės nuomonę. Diena netinkama deryboms, teisinių reikalų tvarkymui. Venkite ilgalaikių įsipareigojimų.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį imkitės tik gerai žinomų darbų. Dažniau tikrinkite, ką darote – galite lemtingai suklysti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?