Palmiros horoskopas šeštadieniui, birželio 12 d.

Pasistenkite atsiriboti nuo rūpesčių ir reikalų, bent jau nieko naujo nesiimkite, nieko svarbaus netvarkykite. Savaitgalis bus labiau sėkmingas susitelkusiems, nesiblaškantiems asmenims, nelinkusiems į kraštutinumus. Ypač venkite kraštutinumų, norėdami nusiraminti, nuotaiką pagyvinti – pasekmės kainuos.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2021, 12:01 AM

Šeštadienį naudingas aktyvus poilsis, palankūs didesni fiziniai krūviai. Tinkamas laikas ir sunkiems darbams namie, sode, darže, ir sportui. Daugiau judėkite, vaikščiokite gamtoje. Tiesa, kad ir kuo užsiimsite, likite atsargūs – bus didesnė traumų (ypač dėl kritimo iš aukščio, neatsargaus lipimo laiptais, kopėčiomis), nelaimingų atsitikimų, apsinuodijimų, avarijų tikimybė.

Diena nėra tinkama ir romantiškiems pasimatymams, taip pat audringiems pobūviams. Bus svarbus saikas švenčiant, santūrumas pramogaujant, ypač prie vandens.

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti – reiškia, esate teisingame kelyje, o jūsų sąžinė švari.

Blogas ženklas: išsitepti, susižeisti, jei karoliai sutrūktų, plyštų drabužiai, tirptų rankos, kojos.

Geras ženklas: jei netyčia kas vandeniu aplietų.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadieninį verta leisti namuose (sode, kaimo sodyboje) ir užsiimti sunkiais tvarkymosi darbais. Šventimui, pramogavimui nėra tinkamas laikas.

Jautis (04 21–05 20). Galite tapti nekantrūs ir tendencingi. Vis dėlto mažiau skubėkite, ypač bendraudami, – pasistenkite išgirsti, ką jums sako artimieji, ir nesiveržkite savo nuomonės deklaruoti.

Dvyniai (05 21–06 21). Mokėkite įvertinti artimųjų rūpestį jumis ir nebūkite reiklūs sutuoktiniui, kitaip nemalonūs pokalbiai neišvengiami – galite išprovokuoti net skyrybų nuotaikas...

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis provokuos drąsiam, ryžtingam poelgiui. Tačiau tai laikas po Saulės užtemimo, tad galite neteisingai įvertinti rizikos naudą ir patirti nuostolių. Šiuo metu bus sunku gauti to, ko norite, tad geriau susilaikyti nuo kovingų veiksmų.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį reikalingas poilsis visiškai ramioje aplinkoje. Gerai nuteiks etnografinių vietovių, muziejų lankymas.

Mergelė (08 23–09 22). Esate gana įsitempę, tačiau bendravimas su bičiuliais šeštadienį padės neprarasti pusiausvyros.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nereikėtų kategoriškai spręsti apie kitą žmogų, apie situaciją šeštadienį – ne viskas bus taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodys. Būkite kantresni bendraudami su artimaisiais – gal keliate jiems per didelius reikalavimus?

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis – ne pats geriausias metas viešnagei ar svečių priėmimui. Tiesa, diena nebloga kur toliau nuo namų išvykti, tinkama turistiniam žygiui.

Šaulys (11 23–12 21). Ne viskas patiks, ne viskas atitiks jūsų svajones, norus, poreikius. Lengvai įsivelsite į konfliktą su antrąja puse, imsite ginčytis be pagrindo. Labiau pasikliaukite mylimo asmens nuomone ir labiau gerbkite įsitikinimus tų, kuriuos mylite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mokėkite ne viską pasakyti, ką galvojate, bei pagarbiai išklausyti pašnekovo nuomonę, ypač, jei tai jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį sunkiai vietą sau rasite, net jei viskas sklandu šeimoje. Na, o išlieti susikaupusį nepasitenkinimą verta tvarkantis – nepastebėsite, kiek daug sugebėsite nudirbti. Jėgų priekaištams tikrai nebeliks, o atsinaujinusia aplinka apsidžiaugs visi.

Žuvys (02 19–03 20). Nepykite šeštadienį dėl mylimo asmens bei vaikų neatidumo, nedėkingumo, dėl galimų išdaigų. Būkite atidesni sveikatai – svarbus kokybiškas poilsis, maitinimasis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.