Palmira: jei manote, kad viskas prarasta – klystate

Jei manote, kad viskas prarasta – klystate. Antradienis leis grįžti į praeitį, su ja susitaikyti bei rasti anksčiau nepastebėtus būdus senų problemų įveikimui. Tiesa, tai gana pasyvus Mėnulio mėnesio pabaigos metas, kai nereikia persistengti, nedera užsispirti – būkite lankstūs. Naujų darbų nesiimkite.

Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2021, 5:30 AM

Diena tinkama darbų užbaigimui bei apibendrinimui, o taip pat taikymuisi, ypač jei susipykote per pastarąjį mėnesį. Ir tam tinkamas laikas iki 19 val. 30 min. Vėliau – sudėtingas metas, netinkamas santykių aiškinimuisi, bendravimui apskritai. Vakarą verta praleisti susikaupus, pasigilinant į save, apmąstant padarytas klaidas.

Vakare išaugs sukčiavimų, apgaulių, vagysčių tikimybė. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus. Būkite atidesni kelyje.

22 val. stos jaunatis, prasidės naujas Mėnulio mėnuo: imkite galvoti apie ateitį – tai šviesių svajonių, drąsių užmojų metas.

Sekmadienį 5 val. 2 min. Venera perėjo į Dvynių ženklą, kuriuo judės iki birželio 2 d. Kai Venera Dvyniuose, patirsite, kas yra tikras bendravimo malonumas. Bus lengva perteikti jausmus, įgyti kito, ypač – jums patinkančio asmens simpatijas. Dabar noras patikti kitiems, palaikyti darnius santykius su aplinkiniais, su mylimu žmogumi taps itin svarbus.

Ims vyrauti intelektualūs poreikiai – tai tas metas, kai smagiau skaityti knygą, nueiti į švietėjišką paskaitą, nei indus išplauti ar bulves nuskusti. Vis dėlto šiuo metu teoriją susieti su praktika bus lengviau nei paprastai. Pagyvėjimo, naudos laikas tiems, kas užsidirba pragyvenimui iš švietėjiškos veiklos, literatūrinės kūrybos, prekybos, turizmo.

Į sapnus iš pirmadienio į antradienį nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti pilkų tonų drabužius – vengtini kontrastai, kaip balta – juoda.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis neblogas reikalų, susijusių su gyvenamąja vieta, nekilnojamuoju turtu tvarkymui. Galite sulaukti užtarnautos pagalbos iš žmogaus, kurio nepažįstate ar jau pamiršote. Tik nesivelkite į ginčus su vaikais, sutuoktiniu, su giminaičiais, kaimynais.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį teks pasikliauti tik savo jėgomis – jei ir sulauksite pagalbos, tai paskutinę akimirką, kai to nebereikės. Kovoti už teisųjį reikalą, įrodinėti savo tiesą kol kas nėra prasmės – atidėkite tai keliems mėnesiams.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Daug nenorėkite – tai padės sukčiams jus apgauti. Vakaras sudėtingas, netinkamas susitikimams – geriausia likti namuose. Nesivelkite į ginčus su artimaisiais, nors puikiai suprasite, kad jūsų teisybė.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis žada netikėtas naujienas, dėl kurių teks keisti artimiausius planus. Šiandien tiks vadovautis įkvėpimu, pasiduoti impulsui. Dienos griežtai neplanuokite – galimi pasikeitimai nuo jūsų nepriklauso. Vakaras sudėtingas – praleiskite namie. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį venkite kategoriškų, vienareikšmiškų sprendimų, ypač karjeroje. Jei iškilo reikalas pasikalbėti su šefu apie finansinius reikalus, atidėkite tai kitai savaitei. Na, o jei esate susipykę su tėvais – nepraleiskite progos taikymuisi: pasikalbėkite nuoširdžiai, atsiprašykite.

Mergelė (08 23–09 22). Likite principingi – venkite dviprasmybių, rinkitės kažką vieną. Būkite atidūs gautiems pasiūlymams, pamokymams, o taip pat užsimezgusioms pažintims. Beje, sparčiau pajudės jums svarbaus reikalo tvarkymas, jei šiandien pasikalbėsite su reikalingais žmonėmis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis iki 16 val. gana sudėtingas, tačiau vėliau pasijusite geriau. Tiks tvarkyti mokesčių, skolų reikalus. Venkite ginčų su draugais, su mylimu žmogumi, su vaikais. Galimos nenumatytos išlaidos, baudos. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė – neskubėkite! Labiau pasaugokite sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nemėginkite aiškintis, kas teisus, kas ne. Ne laikas ką nors kaltinti, teisti. Ir nepykite ant partnerių, sutuoktinio, kad jūsų negirdi, nesupranta, nevertina. Gali iškilti nenumatytų teisinių sunkumų. Tai nėra tinkamas metas bylinėjimosi pradžiai.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis tinkamas tarnybinių reikalų tvarkymui, naujos darbo vietos ieškojimui. Pasistenkite nesusivaidyti su sutuoktiniu, nepykti ant vaikų. Tikėtinos buitinės traumos. Gali sutrikti virškinimas – neeksperimentuokite su naujais valgiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis labiau naudingas ir sėkmingas iki 16 val. Tai gera proga taikymuisi su jums brangiu asmeniu. Jei jūsų santykiai su vaikais įtempti, jei negalite išspręsti seno ginčo, nepraleiskite progos pasišnekėti apie susikaupusius skaudulius, atsiprašyti.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį nedarykite nieko, ko nesinori. Ir nesistenkite daug nuveikti, tiesa, siekite viską daryti kokybiškai – brokas gana greitai paaiškės ir nemažai pakenks jūsų veiklai. Bus palanku užsiimti namų, šeimos reikalais. Tai tinkama proga spręsti bendravimo problemas šeimoje, aiškintis susikaupusius nesklandumus – vėliau geriau to nedaryti.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį venkite rizikuoti pinigais, savo karjera, kaip ir aiškintis santykius su artimaisiais – rasti kompromisą tarp teisybės ir principų nebus paprasta. Svarbesnius reikalus suskubkite sutvarkyti iki 16 val. Vakarą geriau praleisti namuose, atsisakant santykių aiškinimosi su šeimos nariais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.