Palmira: tinka priimti ilgalaikius sprendimus

2021 m. vasario 13 d. 05:30
Šeštadienis – aktyvus Mėnulio mėnesio pradžios metas, kai verta daugiau judėti, imtis tvarkymosi darbų namuose. Palankūs fiziniai pratimai. Tinka pradėti sportuoti.
Daugiau nuotraukų (1)
Vyraus nostalgiškos nuotaikos, apims prisiminimai, ypač apie seną romantišką ryšį. Ir toks ryšys iš tiesų gali atsinaujinti. Na, o poroms, kurios jau senai kartu, gera proga prisiminti jūsų meilės istorijos pradžią: kaip susipažinote, koks buvo pirmas pasimatymas?
Šeštadienį pasistenkite niekam nuotaikos nesugadinti, patiems irgi nereikėtų liūdėti, nuobodžiauti. Tinka priimti ilgalaikius sprendimus. Siekite būti dosnūs bei kilnūs.
Šeštadienis tinkamas seniai planuotų vertingų daiktų įsigijimui. Palankus metas šventimams.
Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti – reiškia, neturite rimtų problemų gyvenime (arba jos iš tiesų nėra rimtos). Šios nakties sapnai susiję su ilgalaikiais planais, su kelionėmis, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą, taip pat su jūsų draugais – dabartiniais bei būsimais. Tačiau galėjote regėti ir savo praeitį, net kai ką iš buvusių įsikūnijimų. Palanku buvo regėti veidrodžius, savo atspindį veidrodyje – nelaimės jus aplenks, arklius – gerų draugų kompanija, kelionė, pasaga – didelė laimė šeimoje. Tačiau kalnai, uolos, lipimas į aukštį – tai naujos kliūtys, apribojimai.
Blogas ženklas: išlieti kokį skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.
Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.
Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį gali apimti prisiminimai, užplūsti seni jausmai. Galite sulaukti dėmesio iš asmens, kurį kažkada mylėjote... Daugiau laiko pabūkite vieni. Pailsėkite tyloje.
Jautis (04 21–05 20). Būsite itin iškalbingi bei sumanūs – ir šeštadienį verta praleisti netradiciškai: sugalvokite ką nors neįprasto sau bei artimiesiems pradžiuginti.
Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienio nuotaikos jei ne dalykiškos, tai bent jau perfekcionistiškos, kai keliame itin aukštus reikalavimus sau bei pasauliui. Nors laikas ir sėkmingas, bet didelių vilčių nepuoselėkite. Verta būtų nusileisti ant žemės ir pasidžiaugti tuo, kaip yra, ką turiu čia ir šalia, o ne svajoti apie vyturį padangėje.
Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis džiugins – atgausite pusiausvyrą, rasite teisingą sprendimą varginančiu klausimu, ypač jei jis susijęs su jausmais. Palanku spręsti finansines problemas.
Liūtas (07 23–08 22). Ar ne per mažai džiaugiatės savais pasiekimais, ar pakankamai vertinate įgytą patirtį? Dėl to šeštadienį būsite linkę be reikalo nervintis ir galite ne tik sau, bet ir mylimam asmeniui sugadinti nuotaiką...
Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį būkite labiau tolerantiški sutuoktiniui (ar tai ne geriausias meilės įrodymas?) bei pasistenkite kaip nors labiau pasitarnauti antrajai pusei.
Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį būsite itin darbingi – tai puiki proga imtis didelio tvarkymosi, kažką iš esmės pakeisti savo namuose. Galimos lemtingos pažintys su žmonėmis, kurie taps jūsų tikrais draugais, pagalbininkais.
Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį būsite puikiai nusiteikę ir galite sužavėti ką tik nori. Tai tobulas laikas romantiškai vakarienei.
Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį skirkite savo dėmesį bei jėgas šeimai. Tądien pavyks surengti jaukią šventę namuose – tai bus geriausia vieta romantiškam pasimatymui.
Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis palankus apsipirkimui, nedidelėms kelionėms, na ir mieloms šeimos šventėms. Galimos intriguojančios pažintys...
Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį laukia malonūs netikėtumai iš savo vaikų, šeimos narių ar iš mylimo žmogaus. Pasijusite, kaip esate vertinami, mylimi – tad ir patys nešykštėkite gerumo, nuoširdumo (ypač sekmadienį tai bus aktualu).
Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį sulauksite pakankamai taip trokštamo artimųjų dėmesio, nuoširdžių įvertinimų, atsidavimo. Tiesa, nepamirškite, kad ką nors gero gaunant, neblogai ir tuo pačiu atsilyginti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.